Liga Šampiona 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sjajne utakmice pri kraju kvalifikacija za ulazak u Ligu Šampiona !!! Prvi susreti 15/16- septembar, jedna tekma, play-off round dve tekme, 22/23.09. i 29/30.09.

Slavija Prag – Jang Bojs/Midtjilend
Omonia/Red Star - Olympiakos
Makabi Tel Aviv/Dinamo Brest – Salcburg
Karabag/Molde – Dinamo/Ferencvaroš

Krasnodar – Benfika/PAOK
Gent/Rapid Beč – Dinamo Kijev/AZ Alkmar
 
Večeras ponovo najbolje od eruorpskog fuzbala 🍻

1600174858179.png


https://www.google.com/url?sa=t&rct...a_cr%C3%A8me&usg=AOvVaw2ckxWpM9bWJT-OWUa517sN
 
Fakin Molde za ulazak u skupine. Ne znam kakav je Molde, al Ferencvaros je kur.cina od ekipe.
Nakon 2-3 sezone podsjećanja na ozbljni klub, vratio se klasični Maminjo Dinamo. Krenulo je jako. Zoki se upisao u povijest kao prvi trener Dinama koji je uspio ispasti od Mađara.
 
Pa dobro izbacili su Seltik i Dinamo koji su ipak jaci od njih, da su toliko losi ispali bi vec na startu. Inace cenim da u LS prolaze jos Slavija, Salcburg, Olimpijakos, Paok i Dinamo Kijev.
Gledao sam statse od Celtica. Trebalo je bit 6:0 za Celtic. Protiv Dinama je prvo poluvrijeme trebalo bit 1:3 barem. Poslije se Dinamo povukao, ko zna zašto. Kažem ti, loši su jako.
I to ne kažem jer mislim da je Dinamo jak. Prodaja Olma i More, te odlazak Bjelice su značajno oslabili momčad. U smislu da ne bi razbili Atalantu, ili držali Šahtjor na konopcima. Ali da ispadneš od Ferencvarosa, to je previše. Nakon 1:1 u Zg prošle godine je Bjelica na press konferenciji rekao "bez brige, prolazimo ove 100%". 4:0 uzvrat. Nit je Ferencvaros tolko jači, niti Dinamo tolko slabiji nego prošle godine.
 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top