- Poruka
- 92.300
Bravo za Ajax! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sto se Sitija tice Gvardiola im komplikuje zivot bas kao i svakoj ekipi gde je radio osim u Barsi jer mu je tamo Mesi pojednostavio stvari i vadio ga svojim individualizmom kad zagusti (secamo se polufinala gde je razbijen od Bajerna jer mu nije igrao Mesi). Siti je vrhunska ekipa koja zahvaljujuci komplikovanom inovatoru igra previse komplikovan fudbal....Gvardiola je najbolji na svetu u radu sa igracima da im pomogne da dostignu potencijal i budu majstori ali mu je taktika daleko slabija strana. Protiv slabih ekipa taktika koju forsira mu je sigurica za pobede (zato i osvaja prvenstva gde god da ode) ali protiv jacih je izuzetno ranjiv iz kontra-napada tako da je u nokaut utakmicama Gvardiola neki drugi trener i ne bi me iznenadilo da veceras bude 0:3 ili 1:4.......Znaci finale Barsa-AjaxSto se Sitija tice Gvardiola im komplikuje zivot bas kao i svakoj ekipi gde je radio osim u Barsi jer mu je tamo Mesi pojednostavio stvari i vadio ga svojim individualizmom kad zagusti (secamo se polufinala gde je razbijen od Bajerna jer mu nije igrao Mesi). Siti je vrhunska ekipa koja zahvaljujuci komplikovanom inovatoru igra previse komplikovan fudbal....Gvardiola je najbolji na svetu u radu sa igracima da im pomogne da dostignu potencijal i budu majstori ali mu je taktika daleko slabija strana. Protiv slabih ekipa taktika koju forsira mu je sigurica za pobede (zato i osvaja prvenstva gde god da ode) ali protiv jacih je izuzetno ranjiv iz kontra-napada tako da je u nokaut utakmicama Gvardiola neki drugi trener i ne bi me iznenadilo da veceras bude 0:3 ili 1:4.......
Vcrs na rts Siti-Totenhem
Klop je isto vrhunski u tome ali ipak nije kao Gvardiola....ali kao takticar je bolji i bolje radi sa ekipom dok je Gvardiola individualno okrenut ka igracima.......mislim ono besomucno kruzenje lopte oko sesnaesterca gde je 95% paseva unazad moze da bude korisno i zanimljivo samo nekom ko je na istom nivou poznavanja fudbala kao onaj novinarski bilmez Aca informacija.....tako da ce polufinale biti fantasticno jer sve ekipe u zavrsnici akcija igraju jednostavno, brzo i ucinkovito.....Ovo se ne slazem. Po meni je Klop u tom segmentu bolji od Gvardiole.
Klop je isto vrhunski u tome ali ipak nije kao Gvardiola....ali kao takticar je bolji i bolje radi sa ekipom dok je Gvardiola individualno okrenut ka igracima.......mislim ono besomucno kruzenje lopte oko sesnaesterca gde je 95% paseva unazad moze da bude korisno i zanimljivo samo nekom ko je na istom nivou poznavanja fudbala kao onaj novinarski bilmez Aca informacija.....tako da ce polufinale biti fantasticno jer sve ekipe u zavrsnici akcija igraju jednostavno, brzo i ucinkovito.....