Лига конференција 2024/25

Nebojsa.bg

Iskusan
Poruka
6.363
Пред нама је четврта сезона трећег по јачини такмичења европског клупског фудбала, лиге конференције или (Лиге Европе 2) од клубова из Србије ту је Партизан који је доспео у плеј оф тако што је испао из квалификација за ЛШ и ЛЕ, ово су парови плеј офа Лиге Конференција од екипа из региона биће занимљив дуел Олимпија Љубљана - Ријека, а ту је и мостарски Зрињски...

laganih i rutinskih 3-0, ne moguće je ući ekipama iz lige ranga BiH ukoliko ne krenu u kvalifikacije kao šampion, tako su oni prošle sezone tako i vi ove...
Da. Na kraju rutinskih ali prvo poluvrijeme šansu nisu napravili, Zrinjski je lagano rješavao prekide, dobri su bili, kompaktni.

Rekao sam ako ne promijeni Vitorija nešto u igri biće guravo u Mostaru. Generalno Zrinjski izgleda jako dobro, ne gube glavu ni kod negativnog rezultata, ne srljaju, ne poklanjaju, imaju i sezonu više ovih jakih evropskih utakmica od nas.

много јефтино Зрињски примио прва два гола, баш много јефтино....драго ми је због јерменског Ноја (Ноах)

1724274962008.png

Ostalo je još samo 90 min. do "istorijskog događaja" :hahaha::hahaha::hahaha:

Pogledajte prilog 1597670
ајде не дирај комшију малог имају још реванш, али кад нису искористили онај у Лугану са играчем више пола сата, још успели да приме гол ко зна шта ће бити у среду :per:

12 min tsk - makabi 0 - 3!!!

ORBANOV VUČIĆEV projekat nastavlja brukati srpski fudbal!

Namerno su bili treći i poslednja dva kola u ligi igrali s drugim timom. Da ne budu drugi jer idu u kval lige sampiona u tom slucaju

Kao treci su cekali da vuciceva miljenica uzme u finalu kup protiv Vojvodine i tako NJIMA KAO TREĆIMA obezbedi evropu!

Jer se znalo da tada idu od plej oda evro lige....

Ono sto su partizan i zvezda tesko stekli godinama prosipa ORBANOV TSC koji ce opet u Evropu ispadanjem!!!

штета што Војводина није била уместо њих мада су и они танки али ово је срамота тешта од стране Тополског Спортског Клуба
... i to žešća sramota .. mene bi bilo sramota izaći na teren posle ovakve bruke i prosto nezainteresovanja .. ono .. obezbedili smo evropsku jesen i baš nas briga.

... i to žešća sramota .. mene bi bilo sramota izaći na teren posle ovakve bruke i prosto nezainteresovanja .. ono .. obezbedili smo evropsku jesen i baš nas briga.
Намештена ова друга утакмица ајде прву су пукли 3-0 (са два играча мање) то је било очекивано да приме још два комада али синоћ три гола за 12 минута, довољно је само погледати голове и све је јасно, даје трећи гол поред 4 играча а она два гола уоште нису хтели да трче

Намештена ова друга утакмица ајде прву су пукли 3-0 (са два играча мање) то је било очекивано да приме још два комада али синоћ три гола за 12 минута, довољно је само погледати голове и све је јасно

Nezainteresovanost .. jedna reč ...

Back