Liga Gentleman-a

sorry, curo...za prefix pametna...:-o

:lol::lol::lol:

Ево опраштам ти...

Али само због тог ''цуро''...:mrgreen:

Iz ove teme sam samo zaključio da El Muerte kaže za sebe da je džentlmen.

Само толико... ццц...

Што ли се ја буним када ми неко каже да сам паметна, а све сам сконтала...:lol:

kod tebe je kompleks nizhih vrednosti ochigledan...o mushkoj sujeti da ne govorim...proganjash me po raznim Pdf...moram da ti kazhem javno...Homic nisam...tako da mi ne dishesh za vrat vishe...:lol:
Pa ja neću da raspravljam o tako trivijalnim stvarima,ovde se zna ko je ko.Jedina inspiracija mi što se tiče tebe potiče od tvog avatara,jednom sam probao šniclu od noja,pa bi da se setim kako je to izgledalo.

Ako su Dima otac i sin mnogo visoko na polici, imam ja pri ruci Eriku Jong.:oops:
Zbunio si me, Karlito, izjavom da ćeš se postideti, i zbog toga sam se saplela o krajeve svoje krinoline. :)
Zar se muškarci stide?:roll:
Nisu visoko,al' ja moram da pročitam nešto od Erike Jong,nisam ništa dosad(stidim se da priznam),ili ću bar da je držim pod jastukom dok spavam.:)

Pa ja neću da raspravljam o tako trivijalnim stvarima,ovde se zna ko je ko.Jedina inspiracija mi što se tiče tebe potiče od tvog avatara,jednom sam probao šniclu od noja,pa bi da se setim kako je to izgledalo.

trivijalnost...pa normalno je da necesh da raspravljash...kada trchish, skakucesh po Pdf-ima, dishuci mi za vrat...ako ti se svidjam:shock:...rekoh ti moje sex. opredeljenje...ako ti smetam...vreme ti je da odrastesh...:wink:
Ko je ko, ovde, ...dijalektika ...nauchi, shvati...dijalektika...:lol:
o tvojim skrivenim inspiracijama...skakucesh i dalje...dishesh patoloshki:lol:...ali, skakucesh u pogreshnoj ulici...
a da bi se opet sladio shniclama...mozhda necesh imati chime da ih "zhvacesh"...:cool:

Btw...obrati pazhnju na pravopis, a i na svoj piskavi glasic...Virtuel Dame, u VL obracaju pazhnju i na to...:wink:...

Ma zaredio se...Nema pića,nema sexa:shock:...Samo kontemplacija...
Šalim se...Pa šta i ima ovde toliko zanimljivo, izuzev par dragih ljudskih bića...Samo dosada i kolotečina...Kad' mogu i imam šta da kažem ja kažem...
@tema...Ima devojaka koje su SEXYYYY NA KVADRAT a ne izgledaju kao Žizel Bundšen ili Skarlet Johanson...Samo je dovoljno da te pogledaju, kažu ti par reči i zapale te kao...To su one koje svoju sexualnost drže skrivenu i puštaju samo ''izabrane'' da je vide:)

Back