Liga Gentleman-a

Dozvoljeno mu je samo ukoliko je žena prethodno ošacovala "džentlmena" (a taj tipično ženski blic-pogled je često nevidljiv vama muškarcima :lol:).
Dakle - udica je bačena potencijalno dobrom ulovu, i to samo onda kad postoji namera da se zabaci.

Ulovljeni lovac...vs...zhenske slobode u mushkoj shaci...
ali, da se vratimo na temu W Warrior...jer lovina dolazi na kraju, pre "gozbe"...a posle samog china lova...
a tema je paralelni detalj u samom chinu lova kod oba kraja...(nesvesna) transformacija Sile u Kulturni gest, a sve zbog... :lol: i (svesna) transformacija Nezhnosti u "Snajperistu", a sve zbog...:heart:...tj. sa kolikim uzhivanjem unosimo sebe u dzentlmenstvo ...i u "potrebu" za dzentlmenstvom

rezultat je jasan...navela si oba...1. :lol:, 2.:-(

Ulovljeni lovac...vs...zhenske slobode u mushkoj shaci...
ali, da se vratimo na temu W Warrior...jer lovina dolazi na kraju, pre "gozbe"...a posle samog china lova...
a tema je paralelni detalj u samom chinu lova kod oba kraja...(nesvesna) transformacija Sile u Kulturni gest, a sve zbog... :lol: i (svesna) transformacija Nezhnosti u "Snajperistu", a sve zbog...:heart:...tj. sa kolikim uzhivanjem unosimo sebe u dzentlmenstvo ...i u "potrebu" za dzentlmenstvom

rezultat je jasan...navela si oba...1. :lol:, 2.:-(

U stvari, nemam pojma kako ide to sa predatorima i plenom, tj. ko je lovac a ko ulovljen.
Nisam lovac, a nisam ni lovina.
Mislim, ne nosim bele košulje.:)

А тема је?

Ја ништа не разумем...:roll:

Беле кошуље, џентлмени, ловци, ловина...

Ма да пребациш тему на лов и риболов?

pametna si cura...chitaj od pochetka...:lol:ove upadice preskochi...jer si upala u polje " remote control-a "...:lol:

Ето... уместо да ми одговориш на питања ти си ме још више збунио...

Одакле ти идеја да сам ја паметна... овај да сам цура.. и да нисам читала од почетка...

Прочитала обе теме. И кошуље и џентлмене и ништа ми није јасно.

Заправо... видим ја на обе теме једног борца и једног ловца и још неке људе који покушавају да се укључе, али безуспешно...:rolleyes:

Ал рекох да не доносим закључке на пречац...:roll:

Ето... уместо да ми одговориш на питања ти си ме још више збунио...

Одакле ти идеја да сам ја паметна... овај да сам цура.. и да нисам читала од почетка...

Прочитала обе теме. И кошуље и џентлмене и ништа ми није јасно.

Заправо... видим ја на обе теме једног борца и једног ловца и још неке људе који покушавају да се укључе, али безуспешно...:rolleyes:

Ал рекох да не доносим закључке на пречац...:roll:

I na kraju ispade ...poznata nam Teorija zavere...a obe Teme su obične...jedna samo za Dame...a druga ...isto za Dame...ali sa muškim u vidokrugu...

OnO...cura...pa, virtuelno nepoznatoj se bolje prvo obratiti sa Curo...manje boli...:lol:
a OnO...pamet...ako te nisam pomešao sa nekim...čitao sam neke tvoje postove na Pdf Istorija...

Šta se krije iza džentlmenske zavese...
Vizuelna naslada kod muškaraca, ili "slučajno" usmeravanje muškog čula vida od strane žena...?

Npr.
- propuštanje "mlađahne" na pešačkom na crveno...- da bi smo videli i "drugu" stranu...ili...
- otvaranje vrata od ulaza komšinici i propuštanje iste da se prva penje stepeništem - isti poriv...ili...
- "dizanje" žena na pijedestal - da im jednostavnije i brže virnemo pod suknju...ili...
- otvaranje vrata od auta - dobro mesto za eventualni "blic"...ili...

Nek se krije sta hoce...
Pa ja se ne sredjujem da bi svi na ulici okretali glavu od mene...
Nek gledaju...to je jedino sto im ostaje... uz snove...:lol:

I na kraju ispade ...poznata nam Teorija zavere...a obe Teme su obične...jedna samo za Dame...a druga ...isto za Dame...ali sa muškim u vidokrugu...

OnO...cura...pa, virtuelno nepoznatoj se bolje prvo obratiti sa Curo...manje boli...:lol:
a OnO...pamet...ako te nisam pomešao sa nekim...čitao sam neke tvoje postove na Pdf Istorija...

Каква је то теорија завере која је толико очигледна...:mrgreen:

Да. Помешао си ме са неким. :wink:

Back