Liga Gentleman-a

Ma zaredio se...Nema pića,nema sexa:shock:...Samo kontemplacija...
Šalim se...Pa šta i ima ovde toliko zanimljivo, izuzev par dragih ljudskih bića...Samo dosada i kolotečina...Kad' mogu i imam šta da kažem ja kažem...
@tema...Ima devojaka koje su SEXYYYY NA KVADRAT a ne izgledaju kao Žizel Bundšen ili Skarlet Johanson...Samo je dovoljno da te pogledaju, kažu ti par reči i zapale te kao...To su one koje svoju sexualnost drže skrivenu i puštaju samo ''izabrane'' da je vide:)

Ne znam za devojke :), ali znam za izvesne muškarce: seksi su na kub a ne izgledaju kao Bred Pit ili tamo neki (već po individualnom ukusu). Da, dovoljno je da te pogledaju, osmehnu se, nasmeju te i... Ali, mislim da je to urođena i spontana "seksualnost", ili se meni tako čini jer - lepota (pa i senzualnost) je u oku posmatrača.

Goxy, stiglo je proleće, čoveče! Proleće i celibat ne idu jedno s drugim. :lol:

Takođe! Mislim da koliko god ''moderne žene'' govorile da im džentlmenstvo ništa ne znači one to potajno očekuju i muški ne treba da se uvrede ako one u nekom trenutku zbog ko zna kog razloga ne prihvate najbolje neki njihov gest...Žene su suptilna biće i njihovo ponašanje ponekad zavisi od više faktora nego muško, prilično jednostavno:wink:

Ne znam za devojke :), ali znam za izvesne muškarce: seksi su na kub a ne izgledaju kao Bred Pit ili tamo neki (već po individualnom ukusu). Da, dovoljno je da te pogledaju, osmehnu se, nasmeju te i... Ali, mislim da je to urođena i spontana "seksualnost", ili se meni tako čini jer - lepota (pa i senzualnost) je u oku posmatrača.

Goxy, stiglo je proleće, čoveče! Proleće i celibat ne idu jedno s drugim. :lol:
Ma, kakav crni celibat:D:D:D
Ima se...

Back