Lifting kremice

martta

Aktivan član
Poruka
1.434
Preporuka?

Čula sam da je Lumier instant lifting krema dobra ali više nikom ne verujem bez realne preporuke, ne bih da bacam parice.

Probao neko?

Prilozi

• Screenshot_20260428-072623_Chrome.jpg
    Screenshot_20260428-072623_Chrome.jpg
    32,3 KB · Pregleda: 7
Preporuka?

Čula sam da je Lumier instant lifting krema dobra ali više nikom ne verujem bez realne preporuke, ne bih da bacam parice.

Probao neko?
Nisam koristila. Probaj pa javljaj. :ok:

Pokušavam da nađem sastav kreme. Te koje trenutno zatežu to ti je ono, namunjiš se, staviš kremu i podigne ti samopouzdanje :kiki: Dobila sam skoro ovu, ali je nisam još probala.

1777365933836.png

Nisam koristila. Probaj pa javljaj. :ok:

Pokušavam da nađem sastav kreme. Te koje trenutno zatežu to ti je ono, namunjiš se, staviš kremu i podigne ti samopouzdanje :kiki: Dobila sam skoro ovu, ali je nisam još probala.

Pogledajte prilog 1892838
To mi i treba, nešto sa trenutnim efektom.
Afrodita kozmetika je extra volim njihove gelove za tuširanje a skoro sam otkrila i GR lipink my mate ruž. Neverovatno dobra tekstura šminke.

Ефекат крема је површан.
Кожа има изузетно чврсту структуру и кроз њу не пролази ништа.
Треба наћи ону која одговара површини тј. да нас кожа од ње не сврби, не затеже, да нам не запушава поре, да омекшава кожу.
И то је то што се тиче крема за лице.

Ja koristim Niveu, dnevnu i nocnu, uzmem obucno sta je na snizinju, ima vise vrsta, i po godinama starosti... al ne gledam to, mislim da je trenutno dnevna 65+ a nocna 55+ , ja imam 35 xD , a i trajemi dugo jer ne koristim svaki dan, kad je vetar i tako.
I neki Eucerin u tubi za oko ociju, al to mi traje vec jako dugo, to stsvim jednom u nikad.

Imam buljuk nekih krema, čak i medicinsku antirid, ali ne stavljam ništa.
Totalno prirodno starim
Razlog - zato što me mrzi.
S vremena na vreme stavim i tako.
Takva sam.
Ja i kad se sredim stavim samo karmin i maskaru, jednim godišnje se našminkam ful kad mi je rođendan.
Izvini kvarim ti temu.
Ok ja nisam za ovu temu.

Back