moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 30.727
Sad je 229U, moj sos kuvani za paste je genijalan, stavim samo malo origana i mediteranskog začina.
U Lidlu vam je dobar onaj poljski bolonjeze sos. Posle Barille. Taj poljski je imao i dobru cenu. Sitno nešto. Sad ne znam.
Kupi barsku stolicu ja nabavio tašti.Ma zbog noge nisam jos sposoban da stojim duze i kuvam
Xaxa nije lose,ma ladno mi dole ne grejem ,smanjio sam struju na pola iz inataKupi barsku stolicu ja nabavio tašti.
Да није она прва када се улази у село са леве стране. Ако је та то је одлична месара, бар је била пре пар година кад сам тамо куповао.Ja inače kupujem meso u beškoj ima jedna mesara a i mesareva ćerka mi se sviđa onako je fina i okruglasta uvek me navuče nešto da probam![]()
Pa uvek je bilo i u Lidlu i Idei.Не једем парадајз зими. Краставаца у Максију увек има.
Pa kornison ne racunam jer sam se prosle godine zayebao.Kod nas u Lidlu ima paradajz/ grapolo, krastavac salatni i na kg kornišon
Bilo i u Maxi marketu.
Pa uvek je bilo i u Lidlu i Idei.
Ali ove nedelje nema.
A i letnji paradajz je iz plastenika. Isto je to.
Kako može biti isto, kada leti sazri od sunca? Nebitno što je u plasteniku, drugačiji su uslovi u kojima zri leti, a u kojim zimi.Pa uvek je bilo i u Lidlu i Idei.
Ali ove nedelje nema.
A i letnji paradajz je iz plastenika. Isto je to.
Ove godine letnji nije imao veze ni sa cim, voden bez ukusa.Kako može biti isto, kada leti sazri od sunca? Nebitno što je u plasteniku, drugačiji su uslovi u kojima zri leti, a u kojim zimi.
Letnji i zimski paradajz nemaju veze jedan s drugim što se ukusa tiče.
Leti ako naiđeš na loš paradajz, to je zbog sorte, loša sorta. A zimi je sav isti - plastičan. Zimi sorta ne igra nikakvu ulogu, jer nema prirodne uslove koji su potrebni za zrenje.
zimi se jede kiseli krastavacBtw, jeste li primetili da je nestasica krastavca i paradajza.
Juce odem u lidl nema ni krastavca ni paradajza, danas odem u Ideu i ista prica.
Ne moze covek ni salatu da napravi.
Verovatno je isti diler drzao monopol.
Mario, ti si legenda, od 42 hiljade napisanih poruka, otprilike 27 hiljada poruka su o tome kako tebi nešto ne valja na šta niko drugi nema primedbu.Te pikok kobasice su katastrofa živa ko to pravi? Kupio stišnjenu šunku i kobasicu bacio mačkama.
И он је увек укусан. А може и у саксији да се гаји.
Naprotiv, ja se uvek obradujem kad vidim vas omladince da ste em lepi em uspešni.Ti si ljubomoran jer sam mlad lep i uspešan.
uspesan u trazenju laznih akcijaTi si ljubomoran jer sam mlad lep i uspešan.
E ne može rodi 10 komada a u zemlji raste kao pobesneo. Obično kupimo 2 na pijaci pa ja skidam zaperke i napravim još jedno 10 kom.И он је увек укусан. А може и у саксији да се гаји.