Lidija Vukićević oštro: "Ja sam glumica, imam druge vrednosti"

Lada

Legenda
Poruka
52.215

"Ja sam školovana žena, NE MOGU DA SE MERE GLUMCI I ESTRADA"​

xJnk9kqTURBXy8zM2NjNWFhZjAxMTVkZGQ1ZWI1MDZlNzA0OTQ4NDBkZS5qcGVnkZMCzQLkAIGhMAU
 
Lidija smatra da su glumci i "estradnjaci" dva različita sveta.

- Ja sam jedna školovana žena, ne mogu da se mere glumci i estrada, po mom mišljenju, estrada su samo pevači. Ovoj zemlji trebaju rijalitiji, to je kulturna politika, ja sam glumica, tako da imam druge sisteme vrednosti - rekla je glumica za "Republiku".
Pa realno je i u pravu.
 
Lidija Vukićević odmarala se u Turskoj, a odmah posle tog putovanja uputila se u susednu Bosnu i Hercegovinu.U Istanbulu se odlično provodila, što je pokazivala na društvenim mrežama, a onda je došlo vreme za novu avanturu.
bqZk9kqTURBXy80YTFlZTRhYmMwNjE1NjdhOWRkYzBmZDY5MDc3NTZkZC5qcGVnkZMCzQLkAIGhMAU
Svaka njoj cast i za izgled u njenim godinama,a kako znam nije ni imala neke ispade.Muzicka estrada nisu samo Karleusa i Aca lukas.kada bi se ja pitao,oni ne bi zapevali nigde i nikada.
 
Zasto no comment? Lidija se ponasala kao dama oduvek. A da je trpaju u sti kosh sa jednom Karleusom, pokojnim Dzejom sibicarem, Acom Smrkasom narkoman0oom itd...Pa naravno da ju je sramota!
Ukusi,kao i vidjenja su razliciti,zato sam rekla No comment...Svako ima pravo na svoje misljenje..Meni je recimo ruzno da baba zeli da izgleda kao devojke...
 

Haos na sceni: "Završila sam u Hitnoj pomoći, morali su da me previjaju"Lidija Vukićević, glumica, prisetila se svog najvećeg peha koji joj se desio na "daskama koje život znače", kada je sa istih pala, a potom, poput pravog profesionalca ustala i sa krvavom i onesposobljenom nogom nastavila gde je stala.​

UCak9kqTURBXy8zMjZmNTVkM2U0Njk3NTM3MjQ3MDhmNTAxZmNhNGUyYy5qcGVnkZMCzQLkAIGhMAU
 

Back
Top