Лидер Доњег дома парламента Канаде извињава се што је одао почаст човеку који се борио за нацисте

Ma, ruska propaganda...
1695646485035.png

Научи боље ти, јер тај наслов са ABC-a у преводу значи "Лидер Доњег дома Канаде извињава се што је одао почаст човеку који се борио за нацисте", а не да је "нациста добио овације у канадском парламенту" како си ставио у наслов, односно да је био нациста како инсинуираш. Он је заправо био нека украјинска варијанта Милана Недића. Недић као такав није био нациста, али јесте био квислинг.

Poslednja izmena od moderatora:
Научи боље ти, јер тај наслов са ABC-a у преводу значи "Лидер Доњег дома Канаде извињава се што је одао почаст човеку који се борио за нацисте", а не да је "нациста добио овације у канадском парламенту" како си ставио у наслов, односно да је био нациста како инсинуираш. Он је заправо био нека украјинска варијанта Милана Недића. Недић као такав није био нациста, али јесте био квислинг.
A šta je bio čovjek iz naslova, evo ga u uniformi SS?

2023-09-25_184938.png

Ipak ne znas engleski :D :D :D Citaj komso i uci...

"Just after Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy delivered an address in the House of Commons on Friday, Canadian lawmakers gave 98-year-old Yaroslav Hunka a standing ovation when Speaker Anthony Rota drew attention to him."

Ipak ne znas engleski
Понављам, оригинални наслов у преводу значи "Лидер Доњег дома Канаде извињава се што је одао почаст човеку који се борио за нацисте".

Понављам, оригинални наслов у преводу значи "Лидер Доњег дома Канаде извињава се што је одао почаст човеку који се борио за нацисте".

Ponavljam da je nacista dobio ovaciju u kanadskom parlamentu. To je cinjenica. Naslov teksta ne mora biti naslov teme.

Koji je i sam bio nacista kako vidimo na slici a ne u tvom lažljivom tekstu da je bio samo kvisling.

Sram te bilo, imaš sto godina a lažeš.

Ponavljam da je nacista dobio ovaciju u kanadskom parlamentu. To je cinjenica. Naslov teksta ne mora biti naslov teme.
Не, по правилнику форума ти мораш као постављач теме да ставиш наслов какав је у оригиналу, осим наравно ако је тема ауторска, а ова то није.

Не, по правилнику форума ти мораш као постављач теме да ставиш наслов какав је у оригиналу, осим наравно ако је тема ауторска, а ова то није.

Tema je da su jednom nacisti odali pocast u kanadskom parlamentu.

Промењен ти је наслов теме према томе био сам у праву.

Nema problema, da li to menja cinjenicu da je jedan nacista dobio ovaciju u kanadskom parlamentu? Dva, da li to menja cinjenicu da ti zestoko branis tog istog nacistu?

Nema problema, da li to menja cinjenicu da je jedan nacista dobio ovaciju u kanadskom parlamentu? Dva, da li to menja cinjenicu da ti zestoko branis tog istog nacistu?
Не браним ја никога, баш ме брига за тога. Али ево питам се како се Босанац ниси бре сетио да тему о 'скандалу' са слављењем квинслинга у неком парламенту отвориш када су Орбанови открили Хортијеву бисту у згради мађарског парламента? Тај Украјинац из наслова нама није ништа скривио, док су хортијеви бацали Србе под лед. Ево ја ћу ти кажеш зашто ниси. Зато што је Орбан добар с твојим Додигом и с твојим земом Чипуљчанином. Значи ти си у ствари један лицемер.

Не браним ја никога, баш ме брига за тога. Али ево питам се како се Босанац ниси бре сетио да тему о 'скандалу' са слављењем квинслинга у неком парламенту отвориш када су Орбанови открили Хортијеву бисту у згради мађарског парламента? Тај Украјинац из наслова нама није ништа скривио, док су хортијеви бацали Србе под лед. Ево ја ћу ти кажеш зашто ниси. Зато што је Орбан добар с твојим Додигом и с твојим земом Чипуљчанином. Значи ти си у ствари један лицемер.

Isto kao sto se i ti ne setis kad tuku srpsku decu ali otvaras temu kad neki muslimancic sto je krao dobije batine u BiH od murije ;)

LJukav si ti "licimur", ljukav :D

У Отави влада лоше расположење након што је ветерану нацистичког Вафен-СС одата почаст у канадском парламенту током посете украјинског председника Володимира Зеленског. Јарослав Хунка се борио у Ваффен-СС Гализиен дивизији 14 током Другог светског рата. Овај 98-годишњи ветеран позван је у канадски парламент у вези са посетом Зеленског Отави прошлог петка.

Председавајући Ентони Рота представио је Хунка дому као „украјинског хероја, канадског хероја“ и захвалио му се на служби у другом светском рату. Зеленски је подигао песницу да покаже своју захвалност пошто је нацистички ветеран почаствован са две одвојене овације, пише Дејли експрес.
https://www.express.co.uk/news/world/1816304/Zelensky-Trudeau-WW2-Nazi
Screenshot 2023-09-25 at 22-23-43 Twitter Publish.png

Ко то каже ко то лаже да Зеленски није нациста?

Poslednja izmena:

Ah, pa on se samo borio za naciste, a nije nacista?
Šta su onda nacisti - oni koji se ne bore za nacizam?

Back