Karadjordje
Domaćin
- Poruka
- 3.928
https://abcnews.go.com/Internationa...mons-apologizes-honoring-man-fought-103452751
Izgleda da su Rusi ipak lagali, nema nacista u Ukrajini.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, ruska propaganda...https://abcnews.go.com/Internationa...mons-apologizes-honoring-man-fought-103452751
Научи боље ти, јер тај наслов са ABC-a у преводу значи "Лидер Доњег дома Канаде извињава се што је одао почаст човеку који се борио за нацисте", а не да је "нациста добио овације у канадском парламенту" како си ставио у наслов, односно да је био нациста како инсинуираш. Он је заправо био нека украјинска варијанта Милана Недића. Недић као такав није био нациста, али јесте био квислинг.@комшија daj nauci taj engleski
A šta je bio čovjek iz naslova, evo ga u uniformi SS?Научи боље ти, јер тај наслов са ABC-a у преводу значи "Лидер Доњег дома Канаде извињава се што је одао почаст човеку који се борио за нацисте", а не да је "нациста добио овације у канадском парламенту" како си ставио у наслов, односно да је био нациста како инсинуираш. Он је заправо био нека украјинска варијанта Милана Недића. Недић као такав није био нациста, али јесте био квислинг.
Научи боље ти, јер тај наслов са ABC-a у преводу значи "Лидер Доњег дома Канаде извињава се што је одао почаст човеку који се борио за нацисте", а не да је "нациста добио овације у канадском парламенту" како си ставио у наслов, односно да је био нациста како инсинуираш. Он је заправо био нека украјинска варијанта Милана Недића. Недић као такав није био нациста, али јесте био квислинг.
Понављам, оригинални наслов у преводу значи "Лидер Доњег дома Канаде извињава се што је одао почаст човеку који се борио за нацисте".Ipak ne znas engleski
Понављам, оригинални наслов у преводу значи "Лидер Доњег дома Канаде извињава се што је одао почаст човеку који се борио за нацисте".
Koji je i sam bio nacista kako vidimo na slici a ne u tvom lažljivom tekstu da je bio samo kvisling.Понављам, оригинални наслов у преводу значи "Лидер Доњег дома Канаде извињава се што је одао почаст човеку који се борио за нацисте".
Не, по правилнику форума ти мораш као постављач теме да ставиш наслов какав је у оригиналу, осим наравно ако је тема ауторска, а ова то није.Ponavljam da je nacista dobio ovaciju u kanadskom parlamentu. To je cinjenica. Naslov teksta ne mora biti naslov teme.
Не, по правилнику форума ти мораш као постављач теме да ставиш наслов какав је у оригиналу, осим наравно ако је тема ауторска, а ова то није.
Промењен ти је наслов теме према томе био сам у праву.Tema je da su jednom nacisti odali pocast u kanadskom parlamentu.
Промењен ти је наслов теме према томе био сам у праву.
Не браним ја никога, баш ме брига за тога. Али ево питам се како се Босанац ниси бре сетио да тему о 'скандалу' са слављењем квинслинга у неком парламенту отвориш када су Орбанови открили Хортијеву бисту у згради мађарског парламента? Тај Украјинац из наслова нама није ништа скривио, док су хортијеви бацали Србе под лед. Ево ја ћу ти кажеш зашто ниси. Зато што је Орбан добар с твојим Додигом и с твојим земом Чипуљчанином. Значи ти си у ствари један лицемер.Nema problema, da li to menja cinjenicu da je jedan nacista dobio ovaciju u kanadskom parlamentu? Dva, da li to menja cinjenicu da ti zestoko branis tog istog nacistu?
Не браним ја никога, баш ме брига за тога. Али ево питам се како се Босанац ниси бре сетио да тему о 'скандалу' са слављењем квинслинга у неком парламенту отвориш када су Орбанови открили Хортијеву бисту у згради мађарског парламента? Тај Украјинац из наслова нама није ништа скривио, док су хортијеви бацали Србе под лед. Ево ја ћу ти кажеш зашто ниси. Зато што је Орбан добар с твојим Додигом и с твојим земом Чипуљчанином. Значи ти си у ствари један лицемер.
Па кад волем Украјинце а не русе!!Veličaš fašiste a? Podsjeća te na rahmetli dedu koji je kod Staljingrada stao na minu?
Научи боље ти, јер тај наслов са ABC-a у преводу значи "Лидер Доњег дома Канаде извињава се што је одао почаст човеку који се борио за нацисте", а не да је "нациста добио овације у канадском парламенту" како си ставио у наслов, односно да је био нациста како инсинуираш. Он је заправо био нека украјинска варијанта Милана Недића. Недић као такав није био нациста, али јесте био квислинг.