licni podatci

aca5

Obećava
Poruka
69
Dali postoi neki servis na netu gde cu moci neke podatci od mog kompjutera smestiti tamo i po potrebi da ih tamo otvaram, razumese da to bude zakljucano i da mogu samo ja otvarati po potrebi, to bi doslo kao, kad nisam kod kuce na moj kompjuter a imam potrebe od nekih podataka i da otvorim na netu i da tamo nadjem sve sto mi treba od mog kompjutera?
 
Sto se tice pravopisa ocu, hvala na savetu, a sto se tice pitanje pokusacu jos jednom da objasnim, to bi doslo kao da svoj kompjuter ,, smestim,, negde na nekom servisu i da mi bude ,,dostupan,, bilo gde i bilo kad.
 
lepo ti je preporucio paganko,ali ja bih preporucio live sky drive ,ima oko 25GB prostora koji ti nikada na brisu .ti samo pristupi msn nalogom i uploaduj sve sto hoces. tom sadrzaju pristupas sa bilo kog kompa,ima javne foldere i one pod sifrom. naravno ti tu ne pristupas sadrzaju tvog kompa,vec onoga sto si tamo ubacio,ako zelis pristup sadrzaju kompa tu moras da odradis nesto tipa remote control-a

windows-live-skydrive.jpg
 
Hvala Fox_87.A sto se tice pravopisa ja se duboko izvinjavam verovatno to je zbog toga sto srpski nije moj maternji jezik pa se nisam bas u trenutku dobro snasao zeleci da sto jasnije postavim pitanje, al ko zna shvatio me.Jos jednom hvala Fox.
 

Back
Top