Postaviću meni interesantne kompozicije
I moje neke stavove
Verovatno će većini biti dosadno ovo
I moje neke stavove
Verovatno će većini biti dosadno ovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znate šta
Verujte u svoje snove i idite za njima.
Jer
Nikad se ne zna.
Počeo sam da sviram klavir tek sa punih 13 godina. Sa 16 sam kupio note Čajkovski b moll koncerta i rekao sebi da ću to svirati jednog dana.
I gle
Na Petrovdan 2002ge sam u okviru prvog dela diplomskog odsvirao Čajkovski b moll u sali FMU uz pratnju moje profesorke za drugim klavirom (ona je svirala orkestarsku deonicu, kako je inače praksa kad sviramo klavirske koncerte na ispitima).
Put do tog trenutka nije bio lak. Uvek imamo skeptike i one koji nam duvaju vetar u leđa. Dobio sam 10ku (jedinu moju 10ku iz glavnog predmeta, tačnije 9.80 kad su se sabrale ocene svih profesora) ali sam dobio i priznanje od članova komisije za koje nemam vremena ovde da iskucam kako treba. Naravno čuo sam i da su se neki smejali kad su čuli šta spremam za ispit (posle se nisu smejali).
Bio sam neostvareno zaljubljen, što je dodatno dalo žara mom izvođenju. Ali neka moj omiljeni Džon Ogdon posvedoči lepotu P.I. Čajkovskog. Muzika srca, Rusije, literature i aristokratije. ( u klipu je samo prvi stav, ne mogu da nađem drugi ali ima da se nađe treći u Ogdonovom izvođenju).
Чайковский
Mali opis ove minijature
HvalaSamo da pozdravim temu i autora, naravno..
Odlični postovi..kratki, sažeti i vrlo zanimljivi
Volite li Bramsa? A TAMBURAŠE ?