- Poruka
- 75.458
Ima ona pesma Personal Jesus od Depeche Mode što me je nateralo da razmislim: Da li ljudi shvataju Isusa kao ličnog Boga?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, pesma mi je samo poslužila kao inspiracija za temu. Ne udubljujem se mnogo šta oni stvarno pevajuViše je nego jasno da taj lični bog koga reklamiraju organizovanje religije ne postoji u toj pesmi i obradi te pesme nedvosmisleno se ruga ideji ličnog boga pogotovu kod Mensona e sad da li postoji neki bog ili bogovi ili nešto što mi ni ne možemo da dokučimo iskreno me zabole
ja htedoh da imenujem temu Lični Isus, ali je prevagnulo Bog.Dodatna konfuzija ovoj temi je što taj Isus nigde u bibliji za sebe ne kaže da je bog tom titulom su ga nagradili velikocrkveni manijaci
naravno kada kažem konfuzija nije do tebe nego zbog te večite dileme oko isusa da li je bog ili je sin božji itdja htedoh da imenujem temu Lični Isus, ali je prevagnulo Bog.
Пише али ниси читао. Видећеш кад прочиташ.Dodatna konfuzija ovoj temi je što taj Isus nigde u bibliji za sebe ne kaže da je bog tom titulom su ga nagradili crkveni manijaci
đe leba tiПише али ниси читао. Видећеш кад прочиташ.
Читај Јеванђеља, не могу ја уместо тебе.đe leba ti
smešan siiЧитај Јеванђеља, не могу ја уместо тебе.
Isus nije Bog nego Bozji Sin.Ima ona pesma Personal Jesus od Depeche Mode što me je nateralo da razmislim: Da li ljudi shvataju Isusa kao ličnog Boga?
Znamo da tako vi u JS i muslimani gledate na stvar. Za Hrišćane je Bog.Isus nije Bog nego Bozji Sin.
Bog je JHVH Jehova.
Ти си смешан. Да си хтео могао си да нађеш сам одговор на форуму или на неком другом месту.smešan sii
Nije. Mi smo hriscani i prema Bibliji Isus je Bozji sin. To je pravo hriscanstvo.Znamo da tako vi u JS i muslimani gledate na stvar. Za Hrišćane je Bog.
I jedno i drugo. Pa svemoguc je pobogu.Da li Džizus treba da zadovolji naše lične potrebe ili je Njegova dužnost da brine o nama u globalu ali ne na pojedinačnom nivou?
Ih na mnogo mesta, pitaj RIA77. A cekaj pitao si ga.đe leba ti
dejv gan je pravoslavacIma ona pesma Personal Jesus od Depeche Mode što me je nateralo da razmislim: Da li ljudi shvataju Isusa kao ličnog Boga?
Bog ništa ne treba. Daje nam život preko naše duše a za ostalo se brinemo sami, plus što smo pod utjecajem zakona "sjetve i žetve" odnosno naše dobro je ovisno o našim djelima.Da li Džizus treba da zadovolji naše lične potrebe ili je Njegova dužnost da brine o nama u globalu ali ne na pojedinačnom nivou?
Paja patak je personalni bogIma ona pesma Personal Jesus od Depeche Mode što me je nateralo da razmislim: Da li ljudi shvataju Isusa kao ličnog Boga?