bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 42.449
pa je poseti, eto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije ti to bas dobar zakljucak, ali imas vremena da se editujeszasad nemam drugo objasnjenje, ovoliko sam saznao

ovde si lose zakljuciopa kad si skoncentrisana na zalutavanje
Rodzer! over.ovde si lose zakljucio
zalutam po muzici uvek na Hladno pivo
ma jok kad ne znam onda ne znam,nije ti to bas dobar zakljucak, ali imas vremena da se editujes![]()
salim sema jok kad ne znam onda ne znam,
nema cega da se stidim

salim se
kao prestroga vaspitacica
neko mi je to rekao ... ovde
spam dozvoljen
pisi sta oces![]()
htedoh da stavim zelenka,ali,eto,stadoh,ukopa me ova izjava.Ista sam.Ima vec x godina kako sam u ovom stanu,ali da nema tornja crkve u blizini ne znam kako bih nasla zgradu kad se udaljim malo od glavne ulice.Grdna.moja stvarnicka navigacija je nula
u stanju sam da se izgubim u svojoj kuci
Eto mene tamohtedoh da stavim zelenka,ali,eto,stadoh,ukopa me ova izjava.Ista sam.Ima vec x godina kako sam u ovom stanu,ali da nema tornja crkve u blizini ne znam kako bih nasla zgradu kad se udaljim malo od glavne ulice.Grdna.
sad ce Pti ca meni zelenka kao da gledam.
Elem i na Krstarici sam poznata po pitanju a gde se nalazim
gadna osobdenost, pogotovu kad je napolju lose vreme 

osvetli telefonomU magli, katastrofa.

A nisam se to setilaosvetli telefonom![]()
a i da jesi pazi baterijuA nisam se to setila
to zlo mi je juce pojelo ono ostatak duse juceJa sam izviđač, tako da...snalazim se.Kako vas sluzi licna navigacija?
Zelim konkretne primere lose ili dobre navigacije.
Spam se tolerise![]()

odlicno, nista licna pomagalaJa sam izviđač, tako da...snalazim se.![]()
To kad vozim, onda uključim mapeodlicno, nista licna pomagala?
ama nema tema sa voznjom vezeTo kad vozim, onda uključim mape

Lično se oslanjam na orijentire u prirodi i okruženju, merim azimut ako treba i prilazim polako ali sigurnoama nema tema sa voznjom veze
celu noc pisem to
Licna navigacija, ne navigacija u autu

vrlo si oprezan tip, da li je to od koristi ili te usporavaLično se oslanjam na orijentire u prirodi i okruženju, merim azimut ako treba i prilazim polako ali sigurno![]()

Bolje prvo polako, pa onda brzo, da ne upadnem u zamkuvrlo si oprezan tip, da li je to od koristi ili te usporava![]()
![]()
upravljamu smislu da upravljam sa nekim
... zato i ne volim moje teme
taktiziras.Bolje prvo polako, pa onda brzo, da ne upadnem u zamku
i tako sve dobije tu konotaciju..upravljam
hmm Mmmm