Лицемерје (искуства)

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Каква су ваша искуства са особама које себи дозвољавају и праштају оно што вама или неком другом не би?

Да ли сте се сусретали са таквима?

Да ли сте ви такви понекад?¿🤔

Susreo se sa nekoliko njih...izbegavam u sirokom luku kad god mogu...nazalost na poslu i nemam izbora vec da ih iztolerisem za tih 8h koliko ne radno vreme al jedva cekam samo da se zavrsi radno vreme
Добро је свака част на томе што толеришеш

Ја бих на фињака дао до знања том неком да је лицемерно то што ради. Не хипотетички само, тто сам и радио.

Finjak je deo licemerja i svesno se siri kroz parolu " nije tesko biti fin" deo je zenskog pristojnog imagea i takav je zavladao svetom, kao bolja varijanta nego nesporazum. Licemerje je sasvim opravdano u politickoj komunikaciji i komunikaciji sa nasilnicima u svim ostalim komunikacijama je lose.

Finjak je deo licemerja i svesno se siri kroz parolu " nije tesko biti fin" deo je zenskog pristojnog imagea i takav je zavladao svetom, kao bolja varijanta nego nesporazum. Licemerje je sasvim opravdano u politickoj komunikaciji i komunikaciji sa nasilnicima u svim ostalim komunikacijama je lose.
Нисам разумео ово за фињака. Како то мислиш?

Kada je neko dvolican, lazljiv i misli jedno a prica drugo, izbeći ga na finjaka je licemerje. Takvi ljudi ne zasluzuju pristojnost ni finu komunikaciju, jer su talog drustva. Takve sam izbacivao iz kancelarije.
Па добро , ја генерално гледам да и таквима фино кажем шта мислим, уствари све зависи од ситуације, ал културно би их одхебо из канцеларије.

Фазон, извини али лажеш, мени такав не треба, ћао

Добро је свака част на томе што толеришеш

Ја бих на фињака дао до знања том неком да је лицемерно то што ради. Не хипотетички само, тто сам и радио.
Ja gledam da se ne zameram ljudima s kojima radim jer nemam pojma kako ce reagovati a na poslu je bitno da saradujujem sa svima i zadrzim neki profesionalni odnos...privatno kad bi se nasao s tim ljudima pruca bi bila drugacija

Каква су ваша искуства са особама које себи дозвољавају и праштају оно што вама или неком другом не би?

Да ли сте се сусретали са таквима?

Да ли сте ви такви понекад?¿🤔
Ne,ne znam nikog takvog.A ni ja nisam takav...ne znam o cemu pricas...i zasto hoces da se svadjas?

Back