Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Elleni:Zelela bih da cujem od devojaka koje kreme koriste za lice i da mi na neki nacin pomognu u izboru. Izvolite devojke.
Anonymous:Elleni:Zelela bih da cujem od devojaka koje kreme koriste za lice i da mi na neki nacin pomognu u izboru. Izvolite devojke.
ja ne ali se peerem sapunom i imam bore oko usta jer se ruzno smejem. i imam mitesere ali to valjda treba jegnom da se ocisti nekako. kako vi to cistitie
ima u avalskoj mislim kozmeticarska laboratorija - imali su nekad neke kreme za sunce za osetljivu kozu
srednjoskolka:Odes kod kozmeticara i ocisti ti mitisere.
tretman ti je 900 dinara.
Ovisi kakav je tvoj tip kože.Ja koristim Garnierovu hidrantnu kremu navečer nakon što operem i očistim lice Niveinim preparatima.Isprobaj neku pa vidi šta ti odgovara jer barem danas izbor kozmetičkih preparata je velik.Elleni:Zelela bih da cujem od devojaka koje kreme koriste za lice i da mi na neki nacin pomognu u izboru. Izvolite devojke.