Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al nedepiliranihAjd Dita, postavi neku sliku nogu, ko ce da ti pogadja boju ociju
Ajte molim vas...
mislish da je neshto chupava?![]()
al nedepiliranih
ima neka teorija koja kaze da se po duljiini i obliku dlaka na nogama moze prepoznati...ovaj, nesto...![]()
Lyone, ovde je reč o čitanju s lica.
Ako Ditta postavi fotku svojih nogu, možemo lako da ti pročitamo misli i raspoloženje, i to bez gledanja u tvoje lice.
e chupo, chupava...shto se ne ocheshljash pre nego shto dodjesh na forum...
![]()
ako si ovo uputila meni....šta si ti tela da se sređujem ko nekad davno što
su se spremali da gledaju dnevnik......![]()
tebi, tebi, de smem vragani to da kazem, pa da se opet svadjam s njom...![]()
tebi, tebi, de smem vragani to da kazem, pa da se opet svadjam s njom...![]()
hehe.........e samnom se nećeš svađati......
ko bre stalno da češlja ovoliku kosu......![]()
hm....moze i slika ociju kad bolje razmislim
ma da.......a da ja izvadim DNK......tkacio:
bolje izvadi brus![]()
Od onih gore prikazanih samo bih za cetvoricu rekla d asu opasni, ostali uglavnom imaju neke tupave face, a za dvoje bi se eventualno moglo reci i da su dobrocudni.
Kazu da su oci ogledalo duse, medjutim problem svetlookih je to sto se kod njih u ocima vis eodrazava svaka emocija, nego kod ljudi s atamnim ocima. A kad plavooki pogleda besno, onda to bas izgleda besno. To su moja zapazanja. I mislim da osmeh ne moze da se odglumi, jer lazni osmeh je kad se bolje pogleda obicna grimasa, nesto poput grca na licu (imala sam prilike da budem u kontaktu sa jednim tipom koji se svima smeskao i proucavala sam njegove crte lica sa tim lazno- ljubaznim osmehom). Ma provali se sve, samo treba da se obrati paznja, na celokupno drzanje tela i kretanje, a ne samo na lice i mislim da svi mi registrujemo glumatanje, ali neki na te znake reaguju vise, a neki manje.
Citala sam, ali ovo sad ozbiljno kazem, da ljudi sa izrazito svetlo plavim ocima imaju vecu sklonost ka alkoholizmu. Zna li neko neki primer?
znam ja!!!!
ali sumnjam...
znam i dosta ljudi sa tamnim ocima koji gaje, neguju, odrzavaju istu sklonost...mada niko od njih nije stvarno alkoholicar...
inace sam cula da je ranije vladalo misljenje da su ljudi svetle kose i ociju inteligentniji od tamnoputih, a sada toliki vicevi na racun plavusa...
hehehehe
doslo je moje vreme....
??!?!?!
moja su iskustvaa drugacija...
inace je siroko rasprostranjeno misljenej (nisam licno istrazivala, samo sam tako cula) da su tamniji ljudi temperamentniji, pa samim tim im je pogled izrazajniji...
da ima onih koji su od malena još naučili da glumataju, ne bi li postigli nešto...to im
pređe u naviku....pa glumataju doživotno....ti su po meni najopasniji...sve se kao smeškaju,
sve su super....kad ono međutim.........samo dok se to shvati....prođe obično dosta vremena....
![]()