Lice i nalicije

Od onih gore prikazanih samo bih za cetvoricu rekla d asu opasni, ostali uglavnom imaju neke tupave face, a za dvoje bi se eventualno moglo reci i da su dobrocudni.
Kazu da su oci ogledalo duse, medjutim problem svetlookih je to sto se kod njih u ocima vis eodrazava svaka emocija, nego kod ljudi s atamnim ocima. A kad plavooki pogleda besno, onda to bas izgleda besno. To su moja zapazanja. I mislim da osmeh ne moze da se odglumi, jer lazni osmeh je kad se bolje pogleda obicna grimasa, nesto poput grca na licu (imala sam prilike da budem u kontaktu sa jednim tipom koji se svima smeskao i proucavala sam njegove crte lica sa tim lazno- ljubaznim osmehom). Ma provali se sve, samo treba da se obrati paznja, na celokupno drzanje tela i kretanje, a ne samo na lice i mislim da svi mi registrujemo glumatanje, ali neki na te znake reaguju vise, a neki manje.

??!?!?!

moja su iskustvaa drugacija...

inace je siroko rasprostranjeno misljenej (nisam licno istrazivala, samo sam tako cula) da su tamniji ljudi temperamentniji, pa samim tim im je pogled izrazajniji...

Citala sam, ali ovo sad ozbiljno kazem, da ljudi sa izrazito svetlo plavim ocima imaju vecu sklonost ka alkoholizmu. Zna li neko neki primer?

znam ja!!!!
ali sumnjam...
znam i dosta ljudi sa tamnim ocima koji gaje, neguju, odrzavaju istu sklonost...mada niko od njih nije stvarno alkoholicar...

inace sam cula da je ranije vladalo misljenje da su ljudi svetle kose i ociju inteligentniji od tamnoputih, a sada toliki vicevi na racun plavusa...

hehehehe

doslo je moje vreme....

znam ja!!!!
ali sumnjam...
znam i dosta ljudi sa tamnim ocima koji gaje, neguju, odrzavaju istu sklonost...mada niko od njih nije stvarno alkoholicar...

inace sam cula da je ranije vladalo misljenje da su ljudi svetle kose i ociju inteligentniji od tamnoputih, a sada toliki vicevi na racun plavusa...

hehehehe

doslo je moje vreme....

Ma to je zbog toga sto su ljudi sa svetlim ocima , kosom i tenom nastali evolucijom tamnoputih, zato se i smatralo da su inteligentniji, a sve je to naravno individualno (nisam plavusa:lol:)

Back