lica za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima! Planiram da idem na obuku u Novom Sadu. Koliko ona pomaze u spremanju ispita. Da li je njihov prirucnik dovoljan da se polozi.
Ako neko hoce da mi posalje skripte za koje je siguran da je onaj ko je iz njih ucio polozio i kombinacije pitanja na poletaracseketar@gmail.com.

Unapred hvala:D

Ako si nabavila skripte mozes li meni proslediti iste na mail bzorica@open.telekom.rs

Hvala puno.
 
Pismeni deo radiš kad položiš opšti deo kod prva dva ispitivača.Dobijaš temu iz mera bezbednosti za jednu granu industrije od 3.ispitivača i dobijaš procena rizika za jedno radno mesto u tvojoj firmi od 4.ispitivača i imaš 2 sata da uradiš pismeni deo.Možeš da koristiš literaturu ali to ti ništa ne znači da prepišeš ako to ne razumeš jer kad uradiš pismeno prvo temu braniš kod tog ispitivača pa onda izvlačiš 3 ispitna pitanja iz njegove oblasti i tako posle i kod 4.ispitivača.
Mere bezbednosti za sve grane industrije imaš u knjizi koju izdaje VTŠ iz N.Sada.Mere za svaku granu su posebno pitanje koje možeš da izvučeš.
Ne razumem koliko vam skraćene skripte pomažu.Možda i položite ali posle ako već počnete da radite kao lice za bznr sve potpisujete i odgovarate za sve što se dešava u firmi vezano za bezbednost radnika tako da ne treba da vam bude cilj da položite već da naučite nešto i da radite da bi se spasili posle mogućeg zatvora u slučaju bilo kakve nesreće ili teže povrede na radu , a to se dešava zato ljudi pamet u glavu jer treba da sačuvate i radnike ali i sebe.
Sretno !
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top