Libido

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nas narod kaze "Sto ljudi, sto cudi" Ima nesto sto ljudi zovu prosek sta god i koliko to bilo a onda imas i ljude koji su van tog proseka. Po meni sve je to normalno i ljudski i uopste nemam potrebu da analziram zasto i kako.

To mi zvuči mnogo diplomatski... Kao što niko neće da priča o konkretnim dimenzijama, jer će se uvek neko naći uvređen.

Jeste to sve za ljude, sto ljudi - sto ćudi, ali stalno slušam o niskom i visokom libidu, nekim merama, ludilom, a niko ne može da kaže tačno i konkretno... Ispade da ljudi pričaju bezveze i gluposti?

Često se mogu čuti priče o ovome, ko ima koliki, ko je u krevetu kakav ili kakva...

Ali mi nije jasno po čemu se meri libido, po tome koliko puta dnevno, koliko puta odjednom, koliko puta se pomisli na seks?

pa ono...da ***** svaki dan po dva sata...onda ti dobar libido...

- - - - - - - - - -

Vezano za libido ... Smatrate li da su aseksualni ljudi frigidni i bolesni?
Dakle prirodno imaju jako slab seksualni libido.

pa jeste...sigurno je neka bolest...ne verujem da je nešto iz glave ili da je do nje

pa ono...da ***** svaki dan po dva sata...onda ti dobar libido...

- - - - - - - - - -

pa jeste...sigurno je neka bolest...ne verujem da je nešto iz glave ili da je do nje

Mislim da nije u pitanju koliko mozes bez vadjenja. Ili koliko traje od predigre do kraja. Pre se odnosi koliko cestu potrebu za seksom oseca neka osoba. I dva puta dnevno svaki dan jeste jaci libido nego prosek.

Back