Liberalne žene odbijaju seks, briju glave u znak protesta protiv Trampove pobede: "Moja telesna autonomija je važna"

Liberalne žene uskraćuju seks muškarcima i briju glave u znak protesta zbog ubedljive pobede novoizabranog predsednika Donalda Trampa nad Kamalom Haris.

Demonstracije su inspirisane južnokorejskim pokretom „4B“ protiv rodno zasnovanog nasilja gde su se neke žene u toj zemlji zaklele da će slediti četiri „ne“ – bez seksa, bez zabavljanja ili braka i bez dece sa muškarcima.

Trend je krenuo u SAD na TikTok-u nakon Trampove pobede u utorak, pri čemu su mnoge žene objavile o svom odbijanju da se romantično ili seksualno sarađuju sa muškarcima u naredne četiri godine, navodeći opadajući pristup abortusu širom nacije i povećanje broja mladih muških republikanskih glasača.

Nah..

Moraš da priznaš da im je dobra fora. Ima na kameri da one ne žele seks, naglašavaju, sa muškarcima.

To mogu i ja da kažem i da ne trepnem
Sad je aktuelna ta južnokorejska izmišljotina:

3000.jpg

In the United States, interest in 4B increased after the re-election of Donald Trump in the 2024 presidential race. Social media videos primarily reflected the idea that men had voted against women's rights by voting for Trump, and that women should not engage with men, heterosexual sex, or pregnancy if they will not be respected as equals or have full legal access to birth control and abortion.

The four core tenets to the 4B movement are:
  • no sex with men (bisekseu)
  • no giving birth (bichulsan)
  • no dating men (biyeonae)
  • no marriage with men (bihon)
https://en.wikipedia.org/wiki/4B_movement

šanse se popravljaju neliberalnim ženama u muškom svetu
ura za ċelave žene podražavam akciju
Što reče gospođa na kraju ovog videa:
The fact that these crazoes are out here going "We're not touching men!" I hope that means more for me!

Back