Liberalne žene odbijaju seks, briju glave u znak protesta protiv Trampove pobede: "Moja telesna autonomija je važna"

Brate ako mislis da kenyas o arijevcima i sl glupostima, da, o tome znam koliko da zagazim i skapiram koliko glupih ljudi ima. Na nekom su mi nivou ovih sovinista-srbi su nebeski narod. A u stvari saka jada, izolovanih i uplasenih od bilo cega novog.
Isto ti je i sa nacijima, izukli deblji kraj tokom kolonijalizma, plus uh jevreji zeznuli s parama ( ne lici bas na uber rasu da ih tako zeznu s lovom) a prodali pricu glupima, bela rasa, nebeska. Beli moj k kao crni i crveni.
I ako beli jevroplhani misle da su toliko bolji i da im ne treba ostatak sveta, sto se lepo ne izoluju u taj hejden? Evo, eu, lepo zatvori granice. Prestanes sa uvozom sirovina. Nemacka prestane da izvozi otpad po africi pa nek se klinci kako je zelena zemlja, francuska se odrekne marioneta po africi. Prestanes sa trgovinom, uvozima i izvozima i uzivaj.
Ovamo kao bela uber rasa, andjeli bla bla.
Druže, ovo nema veze sa vezom, totalna baljezgarija.

Presudna stvar je to što tamo prosečan čovek lošije živi, inflacija, visoke cene a oni baljezgaju o abortusu i šalju novac Ukrajini.
И Израелу, што ће дебели наранџасти да настави, јер се зна ко држи САД за муда.

Ma i to je jeftini populizam. Američki prosperity gospel se susreo sa Isusom Hristom nije.
Pa nek je. Ali je mnogim protestantima i katolicima dosadilo to agresivno propagiranje nehrišćanskih stavova.
Pa i kod nas većina pravoslavnih je upitne vere, ali opet bi reagovali sa ne diraj mi to

Pa nek je. Ali je mnogim protestantima i katolicima dosadilo to agresivno propagiranje nehrišćanskih stavova.
Pa i kod nas većina pravoslavnih je upitne vere, ali opet bi reagovali sa ne diraj mi to
To je svakako tačno ali meni je idalje cijeli taj "Evangelical Christianity" pokret ljigav i bojim se da će njegova prirodna posljedica biti pad hrišćanstva u Americi i gubitak uticaja na politiku a tu će onda wokeri imati veliku priliku da se opet nametnu.

Pa da, eno svi pljuju na AV ali kad Hrvati to rade odma hoće da idu u rat što im diraju presednika

Moć ima a da li stvarno želi rešenje i mir na Bliskom istoku, to ćemo onda da vidimo
Нема. Амерички прецедници су обичне луткице. Он можда има више самовоље, али већ ће да му кажу шта и како.
Много је срао пред први мандат, и ништа није урадио. Овде ако уради нешто, то ће бити козметика само, и то је то.

И вук сит, и овце на броју.

To je svakako tačno ali meni je idalje cijeli taj "Evangelical Christianity" pokret ljigav i bojim se da će njegova prirodna posljedica biti pad hrišćanstva u Americi i gubitak uticaja na politiku a tu će onda wokeri imati veliku priliku da se opet nametnu.
Tebi je ljigav, ali ljudi su tamo odrasli uz to. Njima su čudne sveće, mrak i ozbiljnost prav crkava. Oni pevaju Isusu na gitarama, to je njihova tradicija. I da pevaju i igraju, posebno crnci, mada i sam znaš da se i protestantske crkve međusobno jako razlikuju.

Tebi je ljigav, ali ljudi su tamo odrasli uz to. Njima su čudne sveće, mrak i ozbiljnost prav crkava. Oni pevaju Isusu na gitarama, to je njihova tradicija. I da pevaju i igraju, posebno crnci, mada i sam znaš da se i protestantske crkve međusobno jako razlikuju.
Crnce samo vera i njihov gospel može da spase pakla droge i kriminala.

Govorim konkretnije o prosperity gospelu kojeg promovišu ljudi poput Kennetha Copelanda.

Koje ludace....nesto tu nije u redu sa vaspitavanje od strane majki u danasnje vreme cim postoje ovakve zene....zene majke treba da se debelo posmatraju sta rade sa decom, uopste tu nema vise majcinski instinkt ili majcinska ljubav....to bre neopevane budale i snobovi danasnje majke...

A plus sto su nemarne i lenje...to da ne pominjem...
Jos kod nas nema popularnosti woke ili kako se zove ovakva ludost...

sta je tacno woke, to su sve neke razlicite definicije, neke bih i neutralno posmatrao , stvar izbora, a neke bas i ne bih....
Npr ovo sta imas da se deklarises da neces seks sa muskarcima, osim ako ne zelis da privuces tj lobiras jos takvih zena...to onda nisu cista posla....ne ispoljavas sebe nego promovises sebe.....

Back