Liberalne žene odbijaju seks, briju glave u znak protesta protiv Trampove pobede: "Moja telesna autonomija je važna"

I to sve zbog..

Prilozi

• IMG-0e7119079e6c61a75ea2e21baa3dc17c-V.jpg
    IMG-0e7119079e6c61a75ea2e21baa3dc17c-V.jpg
    38,6 KB · Pregleda: 3
Liberalne žene uskraćuju seks muškarcima i briju glave u znak protesta zbog ubedljive pobede novoizabranog predsednika Donalda Trampa nad Kamalom Haris.

Demonstracije su inspirisane južnokorejskim pokretom „4B“ protiv rodno zasnovanog nasilja gde su se neke žene u toj zemlji zaklele da će slediti četiri „ne“ – bez seksa, bez zabavljanja ili braka i bez dece sa muškarcima.

Trend je krenuo u SAD na TikTok-u nakon Trampove pobede u utorak, pri čemu su mnoge žene objavile o svom odbijanju da se romantično ili seksualno sarađuju sa muškarcima u naredne četiri godine, navodeći opadajući pristup abortusu širom nacije i povećanje broja mladih muških republikanskih glasača.

Lepe žene iz demokratskog bloka
Neama reči
Iste ko kod nas

Skinhedice :hahaha:

Jedna članica davno bila napisala da joj ne trebaju muškarci da bi se reprodukovala, nego nešto drugo može, zaboravio sam izraz jer je totalna budalaština, naravno.
Ali sad ne mogu da se setim a hteo bih...
Ja sam za to da se zabrane banke sperme. Time se oduzima toj deci pravo na bioloskog oca. Ako ne mozes ovako, nemoj ni da pravis.

Jbg ako baš zapne za belu rasu da ne izumre, onda mora. Od odabranih davaoca, da se šire dobri geni. Nešto kao Lebensborn :D
Ne verujem u eugenetiku. To je losa stvar jer je raznovrsnost gena princip evolucije i ocvrscavanju genetskog materijala. Da su ne preterano bistri arijevci ostali prinudnom selekcijom, bili plavi s plavim ocima ali bi u nekom trenutku svi izumrli od nekog gripa koji bi dosao iz afrike.

Ne verujem u eugenetiku. To je losa stvar jer je raznovrsnost gena princip evolucije i ocvrscavanju genetskog materijala. Da su ne preterano bistri arijevci ostali prinudnom selekcijom, bili plavi s plavim ocima ali bi u nekom trenutku svi izumrli od nekog gripa koji bi dosao iz afrike.
Grešiš, do toga dolazi u malim zajednicama. Teorija "raznovrsnosti gena" je politička teorija.
Priroda je odredila da se ljudi adaptiraju na životnu sredinu. Suludo je mešati rase i narode da bi se "adaptirali na viruse". Veća je šteta dovesti crnca u Evropu gde je drugačija klima i kruženje, njega je priroda adaptirala hiljadama godina na Afriku.

Grešiš, do toga dolazi u malim zajednicama. Teorija "raznovrsnosti gena" je politička teorija.
Priroda je odredila da se ljudi adaptiraju na životnu sredinu. Suludo je mešati rase i narode da bi se "adaptirali na viruse". Veća je šteta dovesti crnca u Evropu gde je drugačija klima i kruženje, njega je priroda adaptirala hiljadama godina na Afriku.
Da ali klima se menja, nije staticna. Takodje su se i migracije desavale shodno tome. Tako je i beli covek zaglavio u evropu. Mesao se sa ko zna kojim vrstama. Pojava albinizma kako nacin prilagodjavanja trenutnim klimatskim uslovima. Ali je poenta da ljudi oduvek migriraju. To sto u africi vidjas crnce, u evropi belce u aziji azijate, to je samo skup svega toga a ne izolovana grupa. Bio je primer Amerikanaca, mislim na starosedeoce, pa se haos desio kada su Evropljani dosli, bolesti, rezistencija na rdju i td, bas zbog te pauze u mesanju. I ta pauza u okvirima evolucje je kratka, svega nekoliko hliljada godina.

Liberalne žene uskraćuju seks muškarcima i briju glave u znak protesta zbog ubedljive pobede novoizabranog predsednika Donalda Trampa nad Kamalom Haris.

Demonstracije su inspirisane južnokorejskim pokretom „4B“ protiv rodno zasnovanog nasilja gde su se neke žene u toj zemlji zaklele da će slediti četiri „ne“ – bez seksa, bez zabavljanja ili braka i bez dece sa muškarcima.

Trend je krenuo u SAD na TikTok-u nakon Trampove pobede u utorak, pri čemu su mnoge žene objavile o svom odbijanju da se romantično ili seksualno sarađuju sa muškarcima u naredne četiri godine, navodeći opadajući pristup abortusu širom nacije i povećanje broja mladih muških republikanskih glasača.

Koga boli patka za to...

Ударише каубоји кур*** у ледину.

Da ali klima se menja, nije staticna. Takodje su se i migracije desavale shodno tome. Tako je i beli covek zaglavio u evropu. Mesao se sa ko zna kojim vrstama. Pojava albinizma kako nacin prilagodjavanja trenutnim klimatskim uslovima. Ali je poenta da ljudi oduvek migriraju. To sto u africi vidjas crnce, u evropi belce u aziji azijate, to je samo skup svega toga a ne izolovana grupa. Bio je primer Amerikanaca, mislim na starosedeoce, pa se haos desio kada su Evropljani dosli, bolesti, rezistencija na rdju i td, bas zbog te pauze u mesanju. I ta pauza u okvirima evolucje je kratka, svega nekoliko hliljada godina.
Pričaš stvari o kojima nemaš pojma. Ne znam odakle da počnem da odgovaram....

Pričaš stvari o kojima nemaš pojma. Ne znam odakle da počnem da odgovaram....
Brate ako mislis da kenyas o arijevcima i sl glupostima, da, o tome znam koliko da zagazim i skapiram koliko glupih ljudi ima. Na nekom su mi nivou ovih sovinista-srbi su nebeski narod. A u stvari saka jada, izolovanih i uplasenih od bilo cega novog.
Isto ti je i sa nacijima, izukli deblji kraj tokom kolonijalizma, plus uh jevreji zeznuli s parama ( ne lici bas na uber rasu da ih tako zeznu s lovom) a prodali pricu glupima, bela rasa, nebeska. Beli moj k kao crni i crveni.
I ako beli jevroplhani misle da su toliko bolji i da im ne treba ostatak sveta, sto se lepo ne izoluju u taj hejden? Evo, eu, lepo zatvori granice. Prestanes sa uvozom sirovina. Nemacka prestane da izvozi otpad po africi pa nek se klinci kako je zelena zemlja, francuska se odrekne marioneta po africi. Prestanes sa trgovinom, uvozima i izvozima i uzivaj.
Ovamo kao bela uber rasa, andjeli bla bla.

Back