LezboRom-Sladza

• Začetnik teme Začetnik teme lzr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

lzr

Aktivan član
Poruka
1.867
Osuda progona Slađane Zdravković
Izvor: FoNet

Beograd -- Devet nevladinih organizacija osudilo je "javni linč i progon" Slađane Zdravković, članice Omladine Demokratske stranke opštinskog odbora Palilula u Nišu.
Slađana Zdravković (B92)
Slađana Zdravković (B92)

Trema koju je Slađana Zdravković imala prilikom javnog nastupa kao i pad zbog klizavog poda su zloupotrebljeni u dnevno-političke svrhe.

Takođe, u saopštenju nevladinih organizacija se navodi da se se Slađana Zdravković koristi za prepiranje političkih neistomišljenika. Slađana Zdravkovic je vređana na raznim forumima, blogovima i u medijima.

Komentari koji joj se upućuju u velikoj meri predstavljaju poziv na mržnju i nasilje, prema njoj i svim ženama, piše u saopštenju.:think::think::think:

Upozorava se i da ovakva reakcija javnosti može ostaviti ozbiljne i trajne posledice na Slađanino duševno zdravlje.

NVO su pozvale medije, političke partije, forumaše, blogere, korisnike društvenih mreža da se prema Slađani Zdravković odnose sa uvažavanjem i da poštuju njeno dostojanstvo, integritet i njena ljudska prava.

Poziv su uputili Dečiji Romski Centar, Beograd, Ženski prostor -Niš, Udruženje Roma Novi Bečej, Građanske inicijative - Beograd, Autonomni ženski centar - Beograd, Centar za devojke – Niš, SOS telefon za žene i decu žrtve nasilja iz Beograda, Žene za mir - Leskovac i Labris - Beograd - organizacija za lezbejska ljudska prava.

Prethodno je niški odbor DS-a predložio raspuštanje Opštinskog odbora Palilula i izvinio se porodici Đinđić zbog incidenta na obeležavanju godišnjice njegovog ubistva, na kojoj je učestvovala i Slađana Zdravković.

Ja sam rekao da ce gospodjica postati buduca ministarka, ovakvo obasipanje darovima nevladinog sektora znacice joj mnogo u pocetnim naporima da zemlju promeni nabolje!

Sladjo volimo te vise nego Djoganija! :super::super::super:

Smatram da vecina samo zeli da doticna NIKADA vise ne bude korisnica budzeta, jer je doista sramota da mi nju i njoj slicne placamo. Dakle kod privatnika za 15 hiljada, a ne budzetska plata koja je NEZASLUZENA.

Koliko ja znam pljuvan je i onaj decko(Dalibor) koji je citao puskicu pred kamerama... Jel i on zena?

Komentari koji joj se upućuju u velikoj meri predstavljaju poziv na mržnju i nasilje, prema njoj i svim ženama, piše u saopštenju.
Zbog ovakvih kvalifikacija i lazi trebalo bi ukinuti ove NVO...

.niko se nije bavio njenim delom i uticajem na omladinu ,ja sam primetio od postavljanja tog video klipa kako se omladina na samo ime Sladza pochinje da smeje da im paznja opada da u saobracaju nisu vishe tako koncentrisani i samo chekam kad ce neko da je tuzi zbog pshihichkog maltretiranja ,mislim da to shto je uradila je jedna vrsta genocida prema mladima danas i da je treba osuditi makar na 20 godina robije zbog istog dela ..........

Ja sam rekao da ce gospodjica postati buduca ministarka, ovakvo obasipanje darovima nevladinog sektora znacice joj mnogo u pocetnim naporima da zemlju promeni nabolje!

Sladjo volimo te vise nego Djoganija! :super::super::super:

Ma nije ona uradila ništa strašno.I loše. Baš naprotiv. Od mene i mnogih ima podršku.:)
Samo da promeni društvo u kojem se okliznula za dobro Srbije:D

Slađa osniva stranku

Back