Lezbejke i gejevi u službi desnice

Levica po definiciji ne može da bude nacionalna, uvek je internacionalna. Nemoj mi u levicu trpati Staljina i njegove satrape. Da je Hitler bio levičar, ne bi mu glavni oponent bila socijaldemokratska stranka.
Ne znam ko vam je mozak nafilovao glupostima kad je makar danas znanje dostupnije nego ikad.
Левица по дефиницији никад нигде ни на тренутак није постојала. тако како је данас вуиде модерни псеудо левичари. Једно кратно квреме у СССРу, и једно кратко време у Јогославији, и то само у Србији.

Не бих да испаднем антипротиван, али ко зна шта је господин Хитлер стварно осећао. Чињеница је да се често самоидентификовао као социјалиста из неке његове визуре.

Читао сам недавно запис његових прилично жучних дебата са Штрасером. Штрасером старијим, хоћу рећи.

https://institutenr.org/2016/12/30/...bate-of-may-21st-and-22nd-1930-otto-strasser/

Pogledajte prilog 1670513
On je svakako bio populista svog vremena, bilo je potrebno prikupiti podršku među siromašnom radničkom klasom - u početku. Otuda brčići, to se tada trendovalo među radnicima. Ono što ga odaje su njegovi protivnici i njegove mecene. Njegove udarne brigade ratuju sa socijademokratama, a nemački vlasnici biznisa nemaju ništa protiv da svoj biznis uvećaju na račun otimanja biznisa nekih drugih. Kao kod svake diktature, nama je prirodno da je poredimo sa komunističkim diktaturama jer su nam one bliže srcu i znanju.

Levica po definiciji ne može da bude nacionalna, uvek je internacionalna. Nemoj mi u levicu trpati Staljina i njegove satrape. Da je Hitler bio levičar, ne bi mu glavni oponent bila socijaldemokratska stranka.
Ne znam ko vam je mozak nafilovao glupostima kad je makar danas znanje dostupnije nego ikad.
А ко је теби нафиловао мозак да су у Бугарској, Русији, Србији у 16. 17. веку убијали гејеве. Па нису. Зна се тачно шта је била казна за то, и она је била искључиво црквена. А видиш, опет да кажем, у исто то време на западу ( изузимајући скандинавце ) и те како јесу.

А ко је теби нафиловао мозак да су у Бугарској, Русији, Србији у 16. 17. веку убијали гејеве. Па нису. Зна се тачно шта је била казна за то, и она је била искључиво црквена. А видиш, опет да кажем, у исто то време на западу ( изузимајући скандинавце ) и те како јесу.
Ko uopšte priča o ubijanju gejeva osim u kontekstu nacističkih zločina?

On je svakako bio populista svog vremena, bilo je potrebno prikupiti podršku među siromašnom radničkom klasom - u početku. Otuda brčići, to se tada trendovalo među radnicima. Ono što ga odaje su njegovi protivnici i njegove mecene. Njegove udarne brigade ratuju sa socijademokratama, a nemački vlasnici biznisa nemaju ništa protiv da svoj biznis uvećaju na račun otimanja biznisa nekih drugih. Kao kod svake diktature, nama je prirodno da je poredimo sa komunističkim diktaturama jer su nam one bliže srcu i znanju.

Нисам неки посебан зналац нацизма, али имали су они и неке зацртане циљеве бескласног друштва... у оквирима и стриктурама њихових расних и етничких идеологија, наравно.

Стаљина и не трпам. Нигде га нисам споменуо. Само Лењина и Троцког,и њихову сарадницу Колонтајн. И Пол Пота. И Тита. И остали левичарски шљам. Сукоб између Хилтера и Комуниста је сукоб на левици. Није први пут да се дрве левичарске котерије дохвате међусобно за гушу. Уосталом имали смо ми десничаре, некоад који су напустали националне идеје и постали интегрални југослвени, као Љотић на пример.
Друго светски рад је заправо био сукоб левих идеја, доминантно.

Не бих да испаднем антипротиван, али ко зна шта је господин Хитлер стварно осећао. Чињеница је да се често самоидентификовао као социјалиста из неке његове визуре.

Читао сам недавно запис његових прилично жучних дебата са Штрасером. Штрасером старијим, хоћу рећи.

https://institutenr.org/2016/12/30/...bate-of-may-21st-and-22nd-1930-otto-strasser/

Pogledajte prilog 1670513
No naravno da je podvala ceo režim pokušavati ideološki da maskiraš jednim likom, zato su diktature tako zaguljene i teške za borbu kad imaš samo demokratiju i ustav u rukama, a ne močuge kao oni.

Нисам неки посебан зналац нацизма, али имали су они и неке зацртане циљеве бескласног друштва... у оквирима и стриктурама њихових расних и етничких идеологија, наравно.
Naravno, otuda je smešno nazivati njih levicom. Može bilo koja budala da doda u svoj program nešto što smatra da će dobro da se primi kod sirotinje i niže srednje klase, pa čak i da sledi neke od levih ideja a da ipak bogati simensove fabrike, npr.
Kao što komunistička zemlja može da ne sledi leve ideje iako je nacionalizovala sredstva za proizvodnju (i podelila stanove na 5 delova), itd.

No naravno da je podvala ceo režim pokušavati ideološki da maskiraš jednim likom, zato su diktature tako zaguljene i teške za borbu kad imaš samo demokratiju i ustav u rukama, a ne močuge kao oni.

Добро, наравно, и револуционарна левица је долазила на власт мочугама, као што им и име каже. Парламентарна левица је велики искорак од тих трендова, и зато је често и прозивана као компромитована, издајничка, девијантна од стране разноразних Коминтерни.

Ја нисам неки пријатељ насиља.

Naravno, otuda je smešno nazivati njih levicom. Može bilo koja budala da doda u svoj program nešto što smatra da će dobro da se primi kod sirotinje i niže srednje klase, pa čak i da sledi neke od levih ideja a da ipak bogati simensove fabrike, npr.
Kao što komunistička zemlja može da ne sledi leve ideje iako je nacionalizovala sredstva za proizvodnju (i podelila stanove na 5 delova), itd.
А шта поседују од деснице, економски гледано?

On je svakako bio populista svog vremena, bilo je potrebno prikupiti podršku među siromašnom radničkom klasom - u početku. Otuda brčići, to se tada trendovalo među radnicima. Ono što ga odaje su njegovi protivnici i njegove mecene. Njegove udarne brigade ratuju sa socijademokratama...
Njegove udarne brigade nisu ratovale sa socijaldemokratama nego su se lemali ko stoka sa komunistima .Zato sto su bili dve strane istog novcica, konclogori i smrt su cekali one druge na obe strane. Inace medju adolfovim protivnicima je bila i desnica koja je bila za monarhiju a nacisti na izborima 1933 su dobijali manje glasova tamo gde je katolicka crkva bila jaka jer se ova javno izjasnila protiv njih.

Imas na Youtube govor A.H. radnicima fabrike municije u Berlinu 10 decembra 1940. Engleski prevod.
Taj govor bi potpisali i Lenjin, Staljin, Tito, pa ti vidi

Добро, наравно, и револуционарна левица је долазила на власт мочугама, као што им и име каже. Парламентарна левица је велики искорак од тих трендова, и зато је често и прозивана као компромитована, издајничка, девијантна од стране разноразних Коминтерни.

Ја нисам неки пријатељ насиља.
Staljin je napravio ključnu promenu (makar u Evropi i Aziji). Južnoamerički tip je nešto za sebe. Kina ne bih rekla da je baš mnogo različit tip, osim formalno.

Ja ne znam kako vi ali kad cujem samu rec demokratija, povraca mi se. Toliko je ona danas obesmisljena, toliko zaprljana, toliko lazna, da je to strasno. Danas se ona samo koristi kao fetish, kao jedna ideoloska palica da nekog protivnika klepis po glavi izjavom da nije demokrata.
Sto bi jedan moj ortak rekao - kad mi neko kaze da je demokrata, odmah bezim na drugu stranu ulice, ti su najopasniji-.
Herman Göring je rekao-kad cujem rec kultura,odmah vadim pistolj.Ne treba hvaliti takvog olosa i satanistu,ali ti kulturni varvari koji pod kulturom podrazumevaju blenjenje u sliku u muzeju ili besprizorno slusanje klasike u operi,ceo svet varvarizovase i povrsnost kao ideal postavise,a kulturu samo dok je njima na korist smatrase

Ja ne znam kako vi ali kad cujem samu rec demokratija, povraca mi se. Toliko je ona danas obesmisljena, toliko zaprljana, toliko lazna, da je to strasno. Danas se ona samo koristi kao fetish, kao jedna ideoloska palica da nekog protivnika klepis po glavi izjavom da nije demokrata.
Sto bi jedan moj ortak rekao - kad mi neko kaze da je demokrata, odmah bezim na drugu stranu ulice, ti su najopasniji-.
Primer zuta opozicija. Cim nesto kazes da u Srbiji valja odma si bot, sendvicar...

Не би знао на кога конкретно мислиш. У Србији и нема десничара. Нај десније што у Србији постоји, је умерена левица. Десничари су суверенисти, не нужно хомофобни. У суштини, у цивилиазцији којој припадју Срби, никад хомофоба није ни било. На пример, у Енглеској су хомосексуалце у до 19. века, живе сахрањивали, а у затвор су ишли у Енгелској, све до 1964. А у Србији или Русији, Бугарској, Грчкој, декларисани хоосексуалац једину казну коју је имао, није могао да прими нафору. У ужем смислу, насилно организвоање геј парада у нашим с
земљама није ништа дуго, до потврђивање окупационог и колонијалног статуса. У ширем смислу, а једноставно речено, запад хоже да нас натера да патимо њихове гриже савести, за које код нас нема основа. Е сад, обично су про западни људи срамотно необразовани, и упште неће разумети шта говорим.
Srbi ne znaju sta je desnica,samo sto drugosrbijanci nabijaju na nos svakome ko se njima ne slaze nekakvog Seselja(ako se tako zoves udbin agent,ustasa)kao desnicara

To je najjednostavije receno - populistička patka.
Populizam funkcioniše po jednostavnoj metodologiji (cak i kad mu se ideologija razlikuje):
1. Ekonomska kriza
2. Narod nezadovoljan jer manje para u šlajpeku
3. Polpulista nudi jednostavno "rešenje" - ponudi jednu društvenu grupu kao žrtveno jagnje (crnci, jevreji, migranti)
4. Narod poludi od sreće jer ima koga da krivi što ima manje para
5. Populisti zasednu na vlast i sve opljačkaju
Da se vratim na ovu jednostavnu metodologiju koja uvek pali kod naroda™:
Stavka pod 3. počinje uvek onom grupom koja je laka meta. Ali jednom instalirani "bogovi" mržnje traže uvek još i još. Naime, pošto populističke diktature i autokratije nikad ne donose blagostanje koje su obećale, nezadovoljstvu naroda će se bacati još više i više onih koji se mogu žrtvovati, tj. svih onih koji su drugi u odnosu na nas koji nismo drugi, dok i mi ne postane ti drugi. Mislite o tome kad glasate za razne remigracije, jer ako koza laže, vila u Potsdamu ne laže.
No već znam da razmišljati nećete, ali šta je tu je, znanje nikad ne dolazi bez muke.

Sto se tice AFD, zamisli, ne zelis da budes manjina u sopstvenoj drzavi i ne zelis da uvezeni hirurzi, fizicari i akademici bodu i gaze tvoje sunarodnike po ulicama Nemacke - i onda si ti ekstreman a nije ekstreman onaj koji je te i takve doveo.Kakva sprdnja.
I sad ste vi kao Huge Ball of Aryan Fury a prošle godine ste pisali da je Leopold 2 držao crnjce u kavezu

Da se vratim na ovu jednostavnu metodologiju koja uvek pali kod naroda™:
Stavka pod 3. počinje uvek onom grupom koja je laka meta. Ali jednom instalirani "bogovi" mržnje traže uvek još i još. Naime, pošto populističke diktature i autokratije nikad ne donose blagostanje koje su obećale, nezadovoljstvu naroda će se bacati još više i više onih koji se mogu žrtvovati...
Problem ovoga kad je rec o Germaniji onomad, a o njoj se ovde dosta pricalo, je taj da onda Jevreji jesu zaista bili nenormalno zastupljeni kao vlasnici banaka, preduzeca , u upravnim odborima itd itd jer je broj Jevreja u Nemackoj tad bio valjda oko 1% a drzali su oko 40% bogastva. Naravno da je to i obicnim ljudima bolo oci. Jasno da to ne opravdava te uzasne zlocine, na kraju krajeva dzinovska vecina tih nemackih Jevreja je bila radnicka klasa, sirotinja, ali objasnjava zasto je dosta obicnih Nemaca lako prihvatilo nacisticku pricu da su Jevreji krivi za sve.

Problem ovoga kad je rec o Germaniji onomad, a o njoj se ovde dosta pricalo, je taj da onda Jevreji jesu zaista bili nenormalno zastupljeni kao vlasnici banaka, preduzeca , u upravnim odborima itd itd jer je broj Jevreja u Nemackoj tad bio valjda oko 1% a drzali su oko 40% bogastva. Naravno da je to i obicnim ljudima bolo oci. Jasno da to ne opravdava te uzasne zlocine, na kraju krajeva dzinovska vecina tih nemackih Jevreja je bila radnicka klasa, sirotinja, ali objasnjava zasto je dosta obicnih Nemaca lako prihvatilo nacisticku pricu da su Jevreji krivi za sve.
A evo i sada Kafir Bibas služi zatvorsku kaznu doživotne robije

Back