Lezbejke i gejevi u službi desnice

Pa naravno da ga nije roknuo zato što je gej niti je slur kampanja socijaldemokrata protiv Rema zbog toga što je gej uspelaz naprotiv.
Ali ti si taj koji je pomenuo njega kao primer (i druge ormaruše), a znamo kako je većina gej osoba prošlo u hitletovoj nemačkoj
Pa ti si se cudila/ cudio kako gej osobe mogu da budu desnicari , cak i clanovi takvih partija, koje su izrazito antigej. A odgovor je prost, zato sto im se svidja ostalih 99% programa te partije. Zato sam naveo Rohma. Sta ti tu nije jasno?

Naravno, niko ne spori činjenicu da je mejnstrimizacija (ako može tako da se kaže) homoseksualaca dovela do ove negativne posledice, kao što je dovela do mnogih pozitivnih.

Можда су незаинтересовани за интерсекционализам у друштвима која не угрожавају њихова лична права.

То је вероватно логичније него да себе трајно доживљавају у улози савезника угрожених индијанаца Амазоније са којима немају ништа заједничко.

Mislim da si ti onaj isti trol, sa novim nickom. Hitler nije koknuo Rohma zato sto je gej vec zbog njegovih politickih ambicija, cak je i javno pretio Adolfu zbog neslaganja oko uloge SA.
Kad pomenu gej osobe u logorima. Pa ja ti upravo to i govorim, bilo je mnogo gej osoba u naci partiji koja je bila antigej. Zasto, zato sto ih je tu vuklo 99% ostalih stvari iz programa partije.
Da,naravno da ga nije koknuo zasto sto je gej,nego zbog unutarpoliticke borbe,kao sto jesu kokali mnoge gejeve jer su Rozenberg i Himler bili bas teski homofobi,a tacno je i to da ko ce biti koknut od gejeve,zavisilo je od njegove pozicije unutar partije

Можда су незаинтересовани за интерсекционализам у друштвима која не угрожавају њихова лична права.

То је вероватно логичније него да себе трајно доживљавају у улози савезника угрожених индијанаца Амазоније са којима немају ништа заједничко.
Mnogo je ovo velika simplifikacija za nekog tvog kalibra ;)

Mnogo je ovo velika simplifikacija za nekog tvog kalibra ;)

Не видим зашто би неко морао да буде посебно принципијелан, ако се то може назвати принципијелношћу, само зато што га привлаче мушкарци.

Мој калибар као политичког (можда и сваког другог) мислиоца је упитан ;)

Da,naravno da ga nije koknuo zasto sto je gej,nego zbog unutarpoliticke borbe,kao sto jesu kokali mnoge gejeve jer su Rozenberg i Himler bili bas teski homofobi,a tacno je i to da ko ce biti koknut od gejeve,zavisilo je od njegove pozicije unutar partije
Nisu kokali ni obicne vojnike, citao sam memoare par gejova iz Wehrmachta. Dok god si se borio zaTreci rajh i drzao usta zatvorena u vezi seksualne orijentacije, nije bilo problema, iako su i kolege i staresine znale.

Kriza demokratije je došla i sa uplivom ljudi koji ne znaju za demokratiju? To je problem.

Криза демократије је и у старом веку била циклична. Једноставно тешко је осмислити и спровести трајно стабилан систем јер је сваки систем у конфликту са питањима која су често нерешива, имајући корен у људској природи. Решења у том смислу често не постоје, што доводи до разочарења, потраге за алтернативама, клатно се помера, масе се окрећу на другу страну... на неко време.

Не треба се много узбуђивати. Треба имати шири хоризонт разумевања. Није свака криза животно питање: у ствари скоро ни једна није.

Nisu kokali ni obicne vojnike, citao sam memoare par gejova iz Wehrmachta. Dok god si se borio zaTreci rajh i drzao usta zatvorena u vezi seksualne orijentacije, nije bilo problema, iako su i kolege i staresine znale.
Tako je,sto je i logicno,zasto bi ga koknuli ako je sluzio interesima Rajha.Vazno da nekoga ne onesposobi za ratnu akciju ako je bio previse aktivan

Криза демократије је и у старом веку била циклична. Једноставно тешко је осмислити и спровести трајно стабилан систем јер је сваки систем у конфликту са питањима која су често нерешива, имајући корен у људској природи. Решења у том смислу често не постоје, што доводи до разочарења, потраге за алтернативама, клатно се помера, масе се окрећу на другу страну... на неко време.

Не треба се много узбуђивати. Треба имати шири хоризонт разумевања. Није свака криза животно питање: у ствари скоро ни једна није.
Koja demokratija u starom veku? Misliš na onu antičku grčku, sa robovima? :lol:

Ja ne znam kako vi ali kad cujem samu rec demokratija, povraca mi se. Toliko je ona danas obesmisljena, toliko zaprljana, toliko lazna, da je to strasno. Danas se ona samo koristi kao fetish, kao jedna ideoloska palica da nekog protivnika klepis po glavi izjavom da nije demokrata.
Sto bi jedan moj ortak rekao - kad mi neko kaze da je demokrata, odmah bezim na drugu stranu ulice, ti su najopasniji-.

Evo slušam ovu raspandrkaču koja se dere o remigraciji, a mi ovde imamo još i bliže iskustvo, pa me zanima, mili moji, kako je moguće da lezbejke i gejevi budu promoteri ideja koje njih direktno ugrožavaju?

To je kao onaj crnac u Americi što je neonaci.

Šta vi mislite, posebno vi koji se homofobni+desničari (što je očekivani kombo)?

Autorska, jašta.
Какве везе има њена сексуална оријентација са тиме који економски програм подржава-леви или десни?
Јер економски програм је једино што заиста дефинише да ли си десничар или левичар.
Она се залаже за капитализам и десно је оријентисана и ако је хомосексуалка.
Национална оријентација, такође, не дефинише да ли си лево или десно.
Прегршт је примера.
Нпр. Хитлер је био левичар, редовно је правио слетове за 1. Мај, а био је нациста.
Мусолини такође, а био је фашиста.
У данашње време имамо нпр. у Француској Мари Ле Пен која је левичарка и националиста.
Тако је сасвим могуће бити десничар анационални геј. ;)

Ja ne znam kako vi ali kad cujem samu rec demokratija, povraca mi se. Toliko je ona danas obesmisljena, toliko zaprljana, toliko lazna, da je to strasno. Danas se ona samo koristi kao fetish, kao jedna ideoloska palica da nekog protivnika klepis po glavi izjavom da nije demokrata.
Sto bi jedan moj ortak rekao - kad mi neko kaze da je demokrata, odmah bezim na drugu stranu ulice, ti su najopasniji-.
Sasvim lepo napisano 👍
Današnja "demokratija" toliko je kompromitovana da nema gotovo nikakvih dodirnih tačaka sa značenjem reči demokratija, volja naroda.

Imaju oni veliki problem sa legalnom imigracijom italijanske mafije, npr, a Italijani su možda i najbrojnija grupa imigranata tamo, pa to niko ne spominje jer je obojeni imigrant više seksi za napad.
:mrgreen:

Siguran sam da postoji talijanski organizirani kriminal u Njemačkoj, ali taj isti ne čini ni 0.1% teških kaznenih djela zbog toga što su ih tamnoputi muslimani svojim statistikama razvalili.
Prošla su lijepa vremena sedamdesetih kada su najgori kriminalci u Njemačkoj bili Jugovići koji su držali kupleraje i obijali draguljarnice.
Normalan Njemac čežnutljivo se prisjeća vremena kada su najjači kriminalni igrači u velegradu bili Antun Tuta, Živojih i Šemso iz Kaknja.

:mrgreen:

Siguran sam da postoji talijanski organizirani kriminal u Njemačkoj, ali taj isti ne čini ni 0.1% teških kaznenih djela zbog toga što su ih tamnoputi muslimani svojim statistikama razvalili.
Prošla su lijepa vremena sedamdesetih kada su najgori kriminalci u Njemačkoj bili Jugovići koji su držali kupleraje i obijali draguljarnice.
Normalan Njemac čežnutljivo se prisjeća vremena kada su najjači kriminalni igrači u velegradu bili Antun Tuta, Živojih i Šemso iz Kaknja.
Jugovići nikad nisu bili ni blizu nekih visokih statistika jer nas jednostavno ima malo.
Organizovani kriminal mafije deluje kao opasniji na duže staze od siromašnog Ahmeda navatanog da diluje par tableta mdme, ali ajde, možda sam ja kratkovida

Какве везе има њена сексуална оријентација са тиме који економски програм подржава-леви или десни?
Јер економски програм је једино што заиста дефинише да ли си десничар или левичар.
Она се залаже за капитализам и десно је оријентисана и ако је хомосексуалка.
Национална оријентација, такође, не дефинише да ли си лево или десно.
Прегршт је примера.
Нпр. Хитлер је био левичар, редовно је правио слетове за 1. Мај, а био је нациста.
Мусолини такође, а био је фашиста.
У данашње време имамо нпр. у Француској Мари Ле Пен која је левичарка и националиста.
Тако је сасвим могуће бити десничар анационални геј. ;)
Nema gde nisi promašila ;)

Back