adelaidea
Iskusan
- Poruka
- 6.570
To što ne delim tvoje stavove oko vakcina, ne znači da možeš da lažeš i da vređaš!ona je u stvari ljubomorna na elis, a to sam saznao na drugom pdf-u, ili temi, sad sam vec zaboravio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To što ne delim tvoje stavove oko vakcina, ne znači da možeš da lažeš i da vređaš!ona je u stvari ljubomorna na elis, a to sam saznao na drugom pdf-u, ili temi, sad sam vec zaboravio
Populizam. AFD je obicna populisticka stranka koja nista sto predlaze ne moze da implementira
Vajdelovka je obicna populisticka drollja i nista drugo
Uostalom, zar nije ogromna vecina politicara takva?
Populizujem ideju razotkrivanja populistaovo nije trebalo reći. drolja.
Deluje populistički![]()
to je dosta nemoguce, osim ako nastanu problemi sa pravljenjem koalicije demohriscana i zelenihako dobiju vlast
dakle sudbina gej populacije zavisi od poltike ?to je dosta nemoguce, osim ako nastanu problemi sa pravljenjem koalicije demohriscana i zelenih
naravnomozda ti ne volis zaostravanje situacije oko migranata jer planiras da emigriras
Izostavilo si - "Samo ja mogu da lazem i vredjam, a da zadrzim nos podignut visoko, na osnovu nicega, jer sam pripadnik superiornog dela populacije, odnosno, lizacica tepiha."ne znači da možeš da lažeš i da vređaš!
a sad odjebi u skokovima
***** vam mater psihopatsku
uobičajenu psovku smatraš psovanjem familije, ne zanima me vaša familija, verovatno je psihopatska kao i vi
ti mozes eventualno buttplug da guras u dupe
vi ćete svakako zauvek ostati lujke
Gde je to rekao?verujes Trampu koji je savetovao ljude da piju izbeljivac
Na kom minutu je rekao to sto su izmislili da je rekao, a ti progutalo kao naivcina?ali jednostavna pretraga o trampu i izbeljivacu daje rezultate za one koje ne mrzi da guglaju
https://www.politico.com/news/2021/04/23/trump-bleach-one-year-484399
...ima jos ljudi koji gledaju i misle svojom glavom i veruju sopstvenim ocima, ne gutaju sve sto im se kaze, kao neki...@andrewpyrah
1 month ago
He didnt suggest anything.. he was asking about possible options.
Did you actually listen to this?
@jsbFF08
4 years ago
At what point did he say, "inject yourself with Lysol."?
I heard him reference some obscure medical research, and not very articulate, but he didn't tell people to inject lysol.
@ShadowHunter120
4 years ago
How is this a suggestion, it's worded as a question, like he's asking about the medical developments.
@jamesrobinson8446
3 years ago
Suggest? Where does he suggest it? I see him asking the doctors about it.
@thomasczech
3 years ago
Isnt it interesting how people are not listening to what he said.
He clearly is talking about using something in the body like how disinfectant kills viruses on surfaces.
Really people, it isnt hard to understand
@wk1247
1 year ago
Can someone provide me with an actual source of where he specifically said "Bleach" or anything along those lines?
@mrspicolli
4 years ago
I didn’t hear him say ‘go inject yourself with disinfectant’.....
@Qu33f0
4 years ago
He was asking a question. I watched this video several times, he did not suggest that you do it as the title describes. FAKE NEWS.
Da, Masternangello je neki cringelord.neke osobe dosta pateticno ispoljavaju manijakalnu opsednutost mojim pisanjem, krindz sto bi rekli mladi