Lezbejke i gejevi u službi desnice

adelaidea

Iskusan
Poruka
6.570
Evo slušam ovu raspandrkaču koja se dere o remigraciji, a mi ovde imamo još i bliže iskustvo, pa me zanima, mili moji, kako je moguće da lezbejke i gejevi budu promoteri ideja koje njih direktno ugrožavaju?

To je kao onaj crnac u Americi što je neonaci.

Šta vi mislite, posebno vi koji se homofobni+desničari (što je očekivani kombo)?

Autorska, jašta.

Evo slušam ovu raspandrkaču koja se dere o remigraciji, a mi ovde imamo još i bliže iskustvo, pa me zanima, mili moji, kako je moguće da lezbejke i gejevi budu promoteri ideja koje njih direktno ugrožavaju?

To je kao onaj crnac u Americi što je neonaci.

Šta vi mislite, posebno vi koji se homofobni+desničari (što je očekivani kombo)?

Autorska, jašta.

Шта је проблематично у политичком деловању у корист Америке Ричарда Гренела, десничара?

Ричард Гренел​

С Википедије, слободне енциклопедије

Ричард Гренел
Лични подаци
Породица
Политичка каријера

Званични портрет, 2020.
Име при рођењуРичард Ален Гренел
Датум рођења18. септембар 1966. (58 год.)
Место рођењаЏенисон, Мичиген, САД
УниверзитетУниверзитет Евангел
Универзитет Харвард
ПартнерМет Лаши
Политичка
странка
Републиканска
скупи
Мандати
Специјални изасланик председника САД за преговоре Београда и Приштине
4. октобар 2019 — 20. јануар 2021.
ПредседникДоналд Трамп
Претходникфункција успостављена
Наследникфункција укинута
Амбасадор САД у Немачкој
8. маја 2018 — 1. јуна 2020.
ПредседникДоналд Трамп
ПретходникЏон Емерсон
НаследникЕјми Гутман
Директор Националне обавештајне службе
в. д.
20. фебруар 2020 — 26. мај 2020.
ПредседникДоналд Трамп
ПретходникЏозеф Магвајер
НаследникЏон Ратклиф
Ричард Ален Гренел (енгл. Richard Allen Grenell; Џенисон, 18. септембар 1966) амерички је политичар, дипломата, ТВ личност и саветник за односе с јавношћу. Члан Републиканске странке, био је на функцији амбасадора САД у Немачкој од 2018. до 2020. и специјални изасланик председника САД за преговоре Београда и Приштине од 2019. до 2021.

Биографија​

Alis Vajdel istupa kao otvoreno homoseksualna osoba, lezbejka, u braku sa obojenom osobom sa kojom ima i decu. Ona je kandidatkinja za kancelarku. I niko ne vidi problem između njenih izjava i njenog privatnog života? Suludo.

Ја нисам присталица АфД.

Да сам Немац (Њемац), вероватно бих гласао ЦДУ, али не видим проблем у њеном плитичком деловању.

Не кажем да сам посебно пратио, али не видим проблем између њеног политичког деловања и њеног сексуалног опредељења. Сматрам да је њено сексуално опредељење њена приватна ствар.

Pa i gejevi i lezbejke su ljudi i medju njima ima pametnih i oni bi da žive u normalnoj zemlji. Došlo je izgleda zadnje veme :lol:
"među gejevima i lezbijkama ima pametnih ljudi"?!
eh šta Nemačka napravi od čoveka?!
tako to krene.... prvo si ekstremni desničar, pa onda prodaš auto, jer šta će ti... zagađuje okolinu, onda počneš da izjavljujes da i među LGBT ima pametnih ljudi... šta je sledeće, postaćeš vegan i u februaru glasaš za Grüne?! :mrgreen:
oću nazad onog starog, prostog, rusofila FDD-a, da imam s kim da se raspravljam! nije zanimljivo ovako... :confused:

Не кажем да сам посебно пратио, али не видим проблем између њеног политичког деловања и њеног сексуалног опредељења. Сматрам да је њено сексуално опредељење њена приватна ствар.
Ja stvarno ne mogu da pojašnjavam bejziks, što se kaže. A ti nastavi da se "praviš lud"

Back