Ležanje u bolnici

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
39.807
Da li je kod nas dole kad odeš u bolnicu običaj da ti najprije navuku kompresione carape ?

Jer fakat više lezis no što se kreces iako ti svaku veće daju inekciju innohep koristi se za terapiju i profilaksu venske tromboembolije (VET) i plućne embolije.

ali i dalje moraš nositi carape ?

Skapavam od vrućine

Da li je kod nas dole kad odeš u bolnicu običaj da ti najprije navuku kompresione carape ?

Jer fakat više lezis no što se kreces iako ti svaku veće daju inekciju innohep koristi se za terapiju i profilaksu venske tromboembolije (VET) i plućne embolije.

Skapavam od vrućine
Hej, ne znam to oko čarapa, ali, draga, izađi što pre!
Žao mi je jer si tamo!
Poleči se, konsultuj sve, pa i narodnu medicinu, samo da nisi u bolnici!
Želim ti brzo da si u stanju da nisi u bolnici, već sama svoja, energična i sve OK kako si uvek!
:cvet: :cvet: :cvet:

Ma izvadila sam juče zuc , dakle ništa strasno i moram ostati dve noći i to je to

Hvala :)
Iako zahvat nije preozbiljan, shvatam, pričuvaj se neko vreme.
Čak ne znam šta je vađenje žuči, ali molim te da budeš laganija ovih dana. Polako i opušteno, a imam osećaj da imam posla sa vatrom od osobe (Astro). Smanji malo, uspori!
Neka mi i zub izvade, treba mi koji dan pažnje i smirenosti. Voda, čist planinski vazduh!

Skapavam od vrućine
Ako moraš - nosi. Šta ćeš. Ja bih crkla da moram obuti čarape 😁
Pre 20ak god kad sam morala prenoćiti u bolnici, čekam da svi zaspu, skinem pidzamu, probudim se pre svih da obučem pidžamu. :D Nema šanse da zaspim sa svim tim čudima na meni.

Ako moraš - nosi. Šta ćeš. Ja bih crkla da moram obuti čarape 😁
Pre 20ak god kad sam morala prenoćiti u bolnici, čekam da svi zaspu, skinem pidzamu, probudim se pre svih da obučem pidžamu. :D Nema šanse da zaspim sa svim tim čudima na meni.

Ulaze ovde i ponoci mjere pritisak puls i pitaju jel sve ok 3x toku noći kad je treći put ušo samo sam digla palac odma izašao

:lol:

Back