necka24
Aktivan član
- Poruka
- 1.101
Poznajem jednog dečaka koji sada kreće u 1. razred osnovne škole.On je levoruk.Da li će mu smetati ili pomoći ta osobina.Posmatrala sam ga i on sve radi levom rukom.Molim za pomoć.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poznajem jednog dečaka koji sada kreće u 1. razred osnovne škole.On je levoruk.Da li će mu smetati ili pomoći ta osobina.Posmatrala sam ga i on sve radi levom rukom.Molim za pomoć.
Nikakve probleme nece imati...samo kad jede za stolom moracete da ga stavljate na kraj leve strane stola inace ce biti laktanja
Neće. Ako se desi da ga u školi teraju da piše desnom rukom, (a neće se desiti, ne brini) to se prijavi školskom psihologu, pedagogu ili direktoru...
U današnje vreme se smatra prisiljavanje deteta da koristi desnu ruku a levoruko je, mogućim uzrokom pojave neuroza u kasnijem životu.
Samo da napomenem, da je levorukost osobina, kao i boja kose, talenat za pevanje, antitlenat (verujte da i to postoji - to je smanjena sposobnost za neku oblast, a ne mala inteligencija), i slično.
Ne mogu da proverim, samo sam čitala da među levorukima ima veći procenat umetnički nadarenih.[/QUOTE]
Ovo sam i ja cula!
Mm je levoruk i i kada je bio dete (a davno je to bilo) roditelji ga odveli lekaru bas da se posavetuju sta raditi sa tom levorukosti.
Dr na papiru napravio rupicu sa olovkom i dao mu da pogleda kroz rupicu( opet zvucim vulgarno).
Kada je video da je prineo automatski levom oku naglasio je strogo da se nikada ali bas nikada ne forsira. I pustili su ga. Nije umetnik ali je dobar u matematici!
loše si čuoJa sam cuo da 10 godina krace zivimo u proseku od desnrukih
Ja sam cuo da 10 godina krace zivimo u proseku od desnrukih