stugots
Čovek
- Poruka
- 36.118
Gde Lula stoji što se tiče Ukrajine?
Jel i dalje ima empatije prema Pootleru?
Jel i dalje ima empatije prema Pootleru?
da vidimo mozda dolazi vojni puc
Čak i kada bi pokušao, nema šanse da mu uspe. Saveznici Bolsanara jedan po jedan priznaju pobedu Lula.da vidimo mozda dolazi vojni puc
nebi bijo protiv toga
Ali ovaj Lula je Brixovac.da vidimo mozda dolazi vojni puc
nebi bijo protiv toga
BRICS da Lula to podrzavaAli ovaj Lula je Brixovac.
Шта је ту чудно, беспреметно је о томе и причати, јер Бразил је један од оснивача БРИК-а из 2008. године са РФ, Индијом и Кином, без S јер South Africa ће да приступи тек 2011.BRICS da Lula to podrzava
lazes samo sebe, levica je fasisticka ovde, kanadski recept, secamo seNova levica je tamo sada u naletu, narod je osetio slast slobode i fašistički režimi pripadaju davno prohujalim vremenima.
Pogledajte prilog 1259332
Да Силва: Побjедили смо Болсонара, али не и болсонаризам
Да Силва: Побjедили смо Болсонара, али не и болсонаризам![]()
Танјуг 19.11.2022
ЛИСАБОН - Новоизабрани предсjедник Бразила Лула Да Силва изјавио је данас, током посjете Португалу, да је идеологија крајње деснице још увијек веома присутна у Бразилу, упркос његовој побједи над Жаиром Болсонаром на прошломјесечним предсједничким изборима у тој земљи.
,,Побједили смо Болсонара, али је болсонаризам још увијек жив. Ми ћемо га побједити, али другачијим методама од оних које је он користио против нас'''', рекао је Лула у Лисабону, преноси Ројтерс.
Он је нагласио да се залаже за политику без прогона и насиља и да жели земљу која ће ,,живјети у миру''.
Новоизабрани бразилски предсједник који ће ступити на дужносту јануару следеће године тренутно је на турнеји са циљем да изглади односе са пријатељским земљама, који су били нарушени током мандата Жаира Болсонара'', наводи британска агенција.
На предсједничким изборима у Бразилу прошлог мјесеца, левичар Лула Да Силва побједио је са освојених 50,9 одсто гласова, кандидата деснице и тренутног предсједника Жаира Болсонара, који је освојио 49,1 одсто подршке гласача.
Лоша ти је глума. Попиздели сте само тако због победе друга Лулаа и пораза Болсанара.Živeli, Bolsonero Trumpov Zapadni pudlic, a ovom liku Kina finansirala kampanju. Komšo, jesi se to vratio na patriotsku stranu Srbije?![]()
mi volimo bolsonara, a vi ste lopoviЛоша ти је глума. Попиздели сте само тако због победе друга Лулаа и пораза Болсанара.
mi volimo bolsonara, a vi ste lopovi
“Pretty Much the Same Way” – Eduardo Bolsonaro Agrees the Brazilian Left Stole the Election Just Like they did in the US (VIDEO)
cekaj samo narod na ulicima, ej 3 miliona! nemate sansi komnjaaaare
![]()
HOW IT’S DONE: Over 3 Million Brazilians Protest Election Fraud – Bolsonaro to Annul the Steal!
objasni ti to brazilcima koji protestuju, pise 3 miliona, a skini se meni sa grbaceNe lupaj bre, kakva kradja,kakvi bakraci, znam odlicno sta se desava u Brazilu i kakva je atmosfera tamo (znam i jezik, itd)
etiketiras, tipicno za komunisteMislim Brazilci ne zele sarlatana i fasistu