mirabel
Iskusan
- Poruka
- 5.543
Тема:
Хрватска има предивне плаже, дивне градове са уским каменим уличицама, мирисе мора, смокава, борова...много професионалније угоститеље него у ЦГ.... Емотивно сам веома везана за Далмацију, али на жалост - због политичке ситуације и због острашћених појединаца, не бих се осећала безбедно. А летовање на којем не можеш да се опустиш - није одмор!
Prvi put kad me je uhvatio neizdrz da idem tamo na more (jer je meni samo to more, a sve ostalo letovanje), svasta su mi napricali. Secam se straha koji sam osecala kada sam izasla iz autobusa u Splitu, sve sam mislila "sad ce neko da me opali po glavi, sta mi je ovo trebalo????"
I to je trajalo narednih 10 minuta - dok smo cekale trajekt, narucila sam kafu i kiselu vodu, konobarica se nasmesila. Sedele smo tako drugarica i ja i pricale, pridjose nam neki, krv mi se u zilama zaledila a posle njihovog "Beograd? Ma di ste vi do sad? je definitivno pocelo moje fenomenalno letovanje.
Jednom sam pomislila da me gazdina snaja popreko gleda, ali sam onda skapirala da ona tako gleda sve.
Od tada sam bila 7 ili 8 puta - sto na letovanju, sto poslom, sto samo na produzeni vikend, a prosle godine sa bebom i muzem.
Ovo je moje licno iskustvo
Necu nikoga da nagovaram niti mi je namera da reklamiram - samo kazem da sama nisam otisla i videla ne bih imala toliko divnih uspomena