- Poruka
- 185.222
Kod kojih to normalnih ljudi, onih koji su doveli na vlast ustaše ili onih koji na vlast doveli Tuđmana i teroriste?Postoji kod normalnih ljudi.
Kod papkara ne postoji, pošto oni imaju tunnel vision.
Meni je svaki dobar čovek drag, uopšte me ne interesuje da li je Srbin, Hrvat ili Indijanac.
Naravno, ta situacija ne odgovara populistima, pa se trude da preprogramiraju stado sredstvima javnog informisanja koje su obično u njihovom vlasništvu u svakoj državi.
Takvih je malo, u Hrvatskoj ih je skoro nemoguće naći.
Tebi jeste svaki čovelk drag, jeste i meni, jedina je razlika što ti nisi imao izberglice u vom stanu godinama, nisi čekao na pakete sa hranom u opštini kako bi se te izbeglice prehranile. Niko ti nije zapalio kuću, niti proterao pola familije. Ne znaš šta se dešavalu na tim prostorima za vreme II Svetskog rata, ne znaš šta se dešavalo nakon rata, uvreme vašeg bratsva i jedinstva. Zato i razumem tvoj stav o nekakavoj ljubavi, jer je nastao bez ikakavog iskustva i znanja. Ja to ne mogu, jer znam šta će da bude kad se sledeći put odluče da nas napadnu, kao tri puta do sad u skorijoj istoriji.
Kad smo kod vlasništva, kako stoje izbeglice sa tim, šta misliš?