електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Pogledajte prilog 733227
Pohovane paprike
Мени то изгледа као уништавање паприка.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 733227
Pohovane paprike
Ma, neka si joj rekla! I neka tvoja, kao uvek, bude poslednjaМени то изгледа као уништавање паприка.
Što uništavanje? Ja baš volim pohovane paprike. Još od kad ih pohujem u rerni, pa ne budu masne, milina jedna, mogla bih svakog dana da ih jedem. Sa starim sirom.Мени то изгледа као уништавање паприка.
Vodim računa o načinu ishrane, o namirnicama, o načinu spremanja. Sve pohovano volim, ali izbegavam. Ponekada dam 'odušak' i spremim baš onako gurmanski.Što uništavanje? Ja baš volim pohovane paprike. Još od kad ih pohujem u rerni, pa ne budu masne, milina jedna, mogla bih svakog dana da ih jedem. Sa starim sirom.
Nemoj tako. Evo, zvog mene. A članica @Фабрика će se potruditi da bude malo blaža u svojim kritikama. Jel da?I, ubudiće ću se truditi da ne ometam teme u ovom pf da ostavim prostor za iskusne domaćice koje spremaju i kuvaju po svim nutricionističkim pravilima @Фабрика![]()
i meni je uvek suvo kad pohujem u rerni tako da dugo nisam ništa pohovao u rerniVodim računa o načinu ishrane, o namirnicama, o načinu spremanja. Sve pohovano volim, ali izbegavam. Ponekada dam 'odušak' i spremim baš onako gurmanski.
I ja pohujem u rerni, uopšte rernu koristim za sve što može da se ispeče i skuva, ali mi je ipak pomalo suvo pohovano iz rerne.
I, ubudiće ću se truditi da ne ometam teme u ovom pf da ostavim prostor za iskusne domaćice koje spremaju i kuvaju po svim nutricionističkim pravilima @Фабрика![]()