Quantcast

LETNJI KOŠARKAŠKI KAMP U TIVTU!

kkteodo

Početnik
Poruka
5
Obaveštavam sve zainteresovane da će u periodu od 05. do 15. juna i od 10. do 30. avgusta 2008. godine sa radom početi košarkaški kamp "Teodo 2008"-Tivat.O kampu:
Košarkaški kamp nalazi se u hotelu "Kamelija" u Tivtu, na samo par metara od najlepše plaže u Boki Kotorskoj! U sklopu hotela se nalaze 2 odlično opremljena, osvetljena košarkaška terena. Ma, iz sobe ubacujete loptu u koš. Tu je i hala za treninge u slučaju lošeg vremena i treninga u večernjim časovima, teretana sa potrebnim rekvizitima, staze za futing, teren za fudbal, odbojku i tenis. Bezbednost košarkaša na kampu je maksimalna, jer su svi tereni ograđeni i adekvatno obezbeđeni. Za večernje časove i slobodan program na raspolaganju su restoran, Tv sala, učionice za održavanje teoretske nastave kao i ostale pogodnosti za ugodan boravak učesnika.
Organizator Košarkaškog kampa "TEODO 2008" je košarkaški klub "Teodo" iz Tivta, koji se trenutno takmiči u Ib crnogorskoj košarkaškoj ligi.Stručni rad:
Kompletan stručni rad odvija se po programu KSSCG, te će se u radu primenjivati najsavremenija dostignuća u trenažnoj tehnologiji. Glavni akcenat rada u kampu je napredovanje polaznika u košarci, razvijanje sportskog duha , pobedničkog mentaliteta, kao i ljubavi prema sportu uopšte.
Vrhunski treneri rade sa mladim polaznicima, koje uče prve korake u košarci, tako i sa kvalitetnijim selekcijama, pa su i programi treninga prilagođeni uzrastu i kvalitetu polaznika.
Svaka ekipa ili trener mogu da biraju da li će raditi po planu i programu košarkaškog kampa ili po sopstvenom programu.


SVAKI POLAZNIK PRILIKOM DOLASKA NA KAMP TREBA DA DONESE UVERENJE OD SPORTSKOG LEKARA DA JE SPOSOBAN ZA TRENING I UTAKMICE.

POSEBNE POGODNOSTI ZA GRUPE I TIMOVE!


U organizaciju kampa je uključena i opština Tivat, kao i ministarstvo sporta Crne Gore, pa su i cene za učesnike kampa više nego povoljne!

10 – dnevni aranžman
uključuje:
* 10 punih pansiona
* Trenažni proces
* Trenerska radionica za sve trenere ekipa
* Medicinska nega 24h
* Oprema za trening sa obeležjima kampa
* Nagrade za najbolje pojedince
* Organizovani izleti, zajedničke večere
* Diploma o učešću na kampu
Cena aranžmana : 240 EURA

Ovim putem želim obavestiti pre svega zainteresovane timove i škole košarke sa ovih prostora da se uključe u rad kampa, jer je broj mesta ograničen.

Za sve detaljne informacije, slike i eventualne rezervacije nazovite

069-494-960 (+38269494960)
ili se javite na adresu
kkteodo@hotmail.com
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.