E pa sigurna sam da su svi imali bar po jednu (godisnje) u zivotu!
Ja obozavam leto, more, uvek sam dobro raspolozena, tako da su izlasci, muvanje, flert, sex ... uvek aktuelni kad dodje leto! Kakva su vasa iskustva? Da li odoljevate iskusenju da prevarite partnera??? Da li je moguce od letnja avantura preraste u nesto ozbiljnije??? Moje su uglavnom trajale duze, ali ne bas kao ozbiljne veze.
Ja obozavam leto, more, uvek sam dobro raspolozena, tako da su izlasci, muvanje, flert, sex ... uvek aktuelni kad dodje leto! Kakva su vasa iskustva? Da li odoljevate iskusenju da prevarite partnera??? Da li je moguce od letnja avantura preraste u nesto ozbiljnije??? Moje su uglavnom trajale duze, ali ne bas kao ozbiljne veze.
...pa leti smo svi kao pusteni sa lanca,i ribe i tipovi,tako da avanture nisu nikakav tabu i ako imas devojku i ona ide na more ili se bar na neki odredjeni time period odvajate,budi siguran da ce pasti milion puta u iskusenje da flertuje i da cak uradi nesto za sta je mislila da nije spremna i da nije u stanju da uradi...jedan od razloga zasto se ne treba vezivati,pogotovo u letnjem periodu,kada ti hormoni proshljakaju i kada pocnu leptirici,o cemu je Kety pricala...da me je neko pitao ovo pre par godina,odgovorio bih kao ti Gosco,ali odredjena iskustva i vreme su mi pomogli da skapiram odredjene stvari i sebi ulepsham i pojednostavim zivot...tako da ti verovatno zelis avanturu i spremna si da je ostvarish,samo verovatno nisi josh uvek svesna i treba ti neka vrsta inicijalne kapsule da ti ta ambicija ispliva na povrsinu i bices iznenadjena...extra
) a more je samo katalizator,stimulans,kako hocete,i mi i cice izlazimo uveche sa potajnim zeljama da nam se desi ovo o chemu se ovde govori...by the way,u poslednje vreme imam zabrinjavajuce dugachke i opsirne postove :shock: ... :wink:

8)