mala vestica
Aktivan član
- Poruka
- 1.671
Stawljam kreon i sjaj...da mi lice nije pocrnjelo na moru stawljala bih i puder...
...ali,poshto jeste...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... i to traje, ne skida se ni leti, ni zimi.. TrilerImam jednu poznanicu koju nisam nikad videla bez full sminke bilo da je 6 ujutro ili vece, verovatno stavlja na lice sve sto cuje da postoji... takav utisak ostavlja, puder (sa narandzastim tonovima) i to sa linijom od uveta do uveta, rumenilo narandzasto u vidu dva kruzica na obrazima, a maskara... valjda svaki dan stavlja slojeve a da ne skida od juce, prekljuce... ulepljenooooo skroz, verovatno od tolike maskare i ne vidi sta radi... i to traje, ne skida se ni leti, ni zimi.. Triler
na sta li to lici....
, pa kada to sve ukombinuje sa garderobom za trcanje... e onda je kompletna... Glupo je sto je ovo pricam ali takav primer mislim da vise nigde ne moze da se vidi
a mene zanima kako si upamtio svoju lozinku
, ja sam 100 put pitala mirku koja mi je adresa na msn-u 
, ne znam kako će to da funkcioniše:? Krema za samopotamnjivanje obavezna, i antiperspirant u stiku za tašnicu, neki lagan parfem. Šminka kako kad, uglavnom, tonirana krema, neka srebrnasta, zlatasta ili roze senka, maskara i neki sjaj za usta, roze ili bež. Lak za nokte na nožicama obavezan, a na rukicama ako imam vremena.mf translucent puder u prahu, malo bronz rumenila, maskara, sjaj (vocni da mi bude ukusan)

divno bako
hajde jedan savet..
ja vec nekoliko godina ima problem, zbog sunca..
na licu mi se pojave tamne fleke, i nemam pojma kako da se borim protiv toga...
saveti?![]()
((Od kada sam pogubila pola mindjusa..i smucilo mi se trazenje po krevetu ..ispod kreveta i sire..skidam nakit obavezno..kao i sminku..leti se ne sminkam..osim uvece i po potrebi....
divno bako
hajde jedan savet..
ja vec nekoliko godina ima problem, zbog sunca..
na licu mi se pojave tamne fleke, i nemam pojma kako da se borim protiv toga...
saveti?![]()

, ali poslusacu te i naci nekog u ns.