Letnja shminka...

a da vas pitam ja nešto
vidim da su mahom ljudi u fazonu da kad potamne ne treba im puder
pa sad ne razumem, jel vi inače puder stavljate da iste izgledale tamnije ili kako? o.O
nešto mi to...

nesto kapiram, da kad pocrnis ten ti postane ujednaceniji, manje se vide nedostaci, pa puder nije ni potreban... mislim sto bi neko stavljao puder ako ma savrsen ten...

:( nikada se btw nisam naucila da izaberem puder i da ga lepo stavim, ili je previse svetao, ili previse taman. meni to uvek izgleda kao maska i nikad ga ne stavljam... doduse i ne sminkam se nesto, tj. mozda 2x godisnje :lol:

ja ne nosim puder ni kad pocrnim ni kad ne pocrnim,a koliko zena ne ume da ih nanosi i izgleda ko da su masku stavile bolje i one da ga ne nose...nego misle da sto vise boje stave,bolje izgledaju :confused:

Slazem se. Kad vidim takve, onda maltretiram okolinu i pitam da li se meni poznaje da sam stavila puder :lol: Uvijek na slikama ispanem bledja nego sto jesam kad stavim puder, a uzivo (koliko me oci sluze) nije takva boja.

Slazem se. Kad vidim takve, onda maltretiram okolinu i pitam da li se meni poznaje da sam stavila puder :lol: Uvijek na slikama ispanem bledja nego sto jesam kad stavim puder, a uzivo (koliko me oci sluze) nije takva boja.

Fora je što ga kupuješ u parfimeriji gde je u 99% slučajeva neonsko svetlo koje je totalno neprirodno i misliš da si izabrala pravu boju dok ne izađeš na dnevno svetlo, a tamo :sad2:
Ja tako omašujem i boju garderobe :roll:

a da vas pitam ja nešto
vidim da su mahom ljudi u fazonu da kad potamne ne treba im puder
pa sad ne razumem, jel vi inače puder stavljate da iste izgledale tamnije ili kako? o.O
nešto mi to...

ja puder stavljam uglavnom za nijansu tamniji od mog tena, jer sam uzasno bleda, i zimi izgledam katastrofalno kad i poslednji milimetar boje nestane sa mog lica.
Cim pocrnim, ne stavljam puder, jer mi je ten boljii ujednaceniji i koza nekako lepse izgleda, a i nemam problematicnu kozu da bih puderom morala stalno da skrivam nedostatke. Plus, leti se i znojim i ne volim da mi se puder sliva niz lice, iliti brkove.

Ako vec stavljate puder...bolje radite to na dvnevnoj svetlosti...npr.izadjite na terasu pa stavljajte puder....drugaice je juce stavila...kvalitetan je boje koze...za nijansu tamniji od njenog tena....kada smo izasle-katastrofa!Sve se videlo po face-u.Ja nisam stavljala puder....Boze ....jaaaako dugo niti nameravam....

Pomoc, molim vas:worth: Nije bas za temu, ali kako da odaberem ruz? Uvek kupim neku boju, koja mi ne stoji:dash::besna: Plavusa sam, imam svetao ten i treba mi ruz, koji ce izdrzati bar 12 sati, moju smenu. Takodje, kako pronalazite dobre senke, ja sam kupila skoro neke u DM i tek kad sam izasla pimetila da su jako sedefaste, jer je radnja u podzemnom prolazu, te je svetlo neonsko:dash::besna:

Hvala:bye:

Pomoc, molim vas:worth: Nije bas za temu, ali kako da odaberem ruz? Uvek kupim neku boju, koja mi ne stoji:dash::besna: Plavusa sam, imam svetao ten i treba mi ruz, koji ce izdrzati bar 12 sati, moju smenu. Takodje, kako pronalazite dobre senke, ja sam kupila skoro neke u DM i tek kad sam izasla pimetila da su jako sedefaste, jer je radnja u podzemnom prolazu, te je svetlo neonsko:dash::besna:

Hvala:bye:
Boja: uz plavu kosu i svetao ten ide nezno rozi........Kada kupujes ruz pokusaj da ga isprobas na dnevnoj svetlosti kako ne bi pogresila.

Je l' probao neko mineralnu sminku?

ja:)
imam puder bare minerals,mnogo je skupo i drndanje da se nanese,ali efekat jeste zaista prirodan,naravno to ne vazi za kozu sa previse nepravilnosti
koliko se secam tvog lica mislim da je takav puder sasvim dovoljan za njega
znaci ujednaci ten,ne vidi se nigde prelaz,i kazu da je toliko prirodan da i ako zaspis s njim nece nista da ti bude(naravno treba da se skida uvece)
cetkica je obavezna(znam zene koje nanose puder prstima,uzas)
ostatak nisam probala(senke,rumenila)jer mislim da je sviranje onoj stvari za vece pare,jedino mi puder ima smisla i korektori(bila sam i na nekom seminaru,davno kad sam radila u sefori,fascinatno je sta moze da se uradi ako si spretan,ali potrebno je vreme koje nemamo za obicne dnevne varijante)

da da na to sam mislila waterfall
ne znam kakav je loreal,ne sumnjam da je ok,samo mi se ne svidja sto je njima cetka ugradjena u kutijicu od pudera,imam lose iskustvo s tom vrstom pakovanja(ne nanosi kako ja hocu nego kako mu se nakupi na cetkicu)

ne secam se jesam li ovde odgovorila..... ja leti stavljam samo kremu ( eventualno) ...trenutno samo serum i antirid .....pudera ponekad i to sasvim malo.....maskaru i sjaj za usne( inace ruz za usne uopste i nikad ne stavljam .....karmin mislim:) ........ni za svadbe :mrgreen: )

Back