Letnja shminka...

ne znam koje su ti ambicije(da pocrnis ili da sacuvas ten) ali ja sam se pre neku godinu stitila lancasterom,jeste masnjikava ali sam prezadovoljna,boja je bila skromnija (koristila sam bas visok index tipa 30,50 ne secam se tacno) ali lice mi je bilo super i posle
prosle godine u grckoj sam koristila neku marku iz supermarketa i evo fasovala dve tri fleke na celu,doduse bila sam preplanulija nego ikad(mada je to nekima verovatno smesno,oja koju sam imala )
zato bih uvek preporucila lancaster,tu su experti,imaju bas siroku liniju raznih prozivoda za sunce(a trenutno ako kupis 3 dobijes tasnu za plazu :lol:)

draga,nece ti se svideti resenje
al ipak postoji
ima dior neku kremu protiv fleka,moja drugarica to koristi jer preteruje sa solarijumom pa je sva flekava i kaze da super pomaze(nisam je videla od prosle god pa verujem na rec) a jeftinija zamena je shiseido white lucency
i mora da postoji krema koju tvoje lice trpi
ima clarins jedan super proizvod ,to je neki fluid koji se stavlja preko bilo koje kreme i taj fluid je zapravo sam filter(nema druga dejstva) vrlo je lagan,mozda samo njega da stavljas ako bas ne podnosi kreme?
e da obratite paznju na pakovanja(divlja) da vam ne uvale nesto od prosle godine,svake godine marke menjaju ambalazu proizvoda za sunce,medjutim parfimerije promuvaju i ono sto im je ostalo od prosle godine,prepoznace se ti uljezi medju novim kremicama

si luda,pa samo ujutro i popodne
oko podneva na zatvorenom
i opet tri flekice :roll:
ove godine necu ni da se izlazem
mi idemo ujutro oko 7 na plazu i ostajemo do 9
onda bezimo kuci
ponovo izlazimo oko 18h na plazu i ostajemo do oko 20h

tamo u septembru malo menjamo ritam, pa idemo oko 17h,17.30h na sunce
i nemamo nikakve fleke... naravno uz sve to koristimo kreme za sunce sa min 30 faktorom

svi smo svelog tena, osetljive koze... nemamo fleke, zivimo na Mediteranu

cula sam se sa majkom i kaze da je super i da se sporo trosi, maziva je
ona je onako mlecno bela
a i sajt mi uliva poverenje, vidim da su se bass posvetili kozi, tako da cu mozda i ja sebi da uzmem neku kremicu ili tako nesto ako uspem da ih nadjem ovde

Back