Letnja Haljina

Filip Stamenkovic

Zainteresovan član
Poruka
357
Zdravo svima, kupio bih haljinu jednoj mojoj drugarici, devojka ima jako lepe noge i jako lep stomak. Grudi su joj normalne velicine nisu ogromne ali ono sto bih se reklo taman. Voleo bih da haljina ne bude vulgarna ali da bude sexy. Na stomaku moze da bude nekih detalja kao neke rupice ili da bude providno. Malo iznad kolena da bude ne da ispada zadnjica nego izmedju nesto. I sa pristojnim dekolteom. Da li mozete da mi kazete gde da se uputim da kupim ovakvu haljinu, ne bih neku koju svaka devojka moze da ima. Ne iz Usca ili Delta City-a. Nego kupio bih iz neke radnje gde se ne bih svako uputio. Devojka je stvarno specijalna i voleo bih da joj takva bude haljina.

Hvala.

Jesu stvarno su lepe. Hvala puno. Stvarno si mi pomogla, celo jutro trazim haljine i guraju mi neke haljine od 3000 dinara. I sve neke glupe haljine. Ajde cena znam da to ne diktira lepotu ali stavno su ruzne haljine.

Zdravo svima, kupio bih haljinu jednoj mojoj drugarici, devojka ima jako lepe noge i jako lep stomak. Grudi su joj normalne velicine nisu ogromne ali ono sto bih se reklo taman. Voleo bih da haljina ne bude vulgarna ali da bude sexy. Na stomaku moze da bude nekih detalja kao neke rupice ili da bude providno. Malo iznad kolena da bude ne da ispada zadnjica nego izmedju nesto. I sa pristojnim dekolteom. Da li mozete da mi kazete gde da se uputim da kupim ovakvu haljinu, ne bih neku koju svaka devojka moze da ima. Ne iz Usca ili Delta City-a. Nego kupio bih iz neke radnje gde se ne bih svako uputio. Devojka je stvarno specijalna i voleo bih da joj takva bude haljina.

Hvala.

kad (ako) ti bude devojka, kupi joj haljinu jer upucuje ne telesnu prisnost.
a dok si jedan od drugaova, a ne jedini decko, kupi joj knjigu ili sladoled jer upucuje na:rotf:

Sta mene briga na sta upucuje... I da joj jesam ili nisam decko to bas i nije bitno. Ne kupujem joj vibrator nego haljinu. Drugari smo, dugo se poznajemo. Bio joj je rodjendan a ona nije bila u Srbiji i uskoro ce se vratiti. Gledao sam joj slike koje je stavljala na instagram i haljine koje ima mi se bas i ne svidjaju. Kupio bih joj neku lepu haljinu da moze lepo da se obuce kad se ukaze prilika.

Izabrao sam ovu.

Belvedere-34-2xxmtjo98e7njuqyg69ssg.jpg

Meni se svidja,ja bih mogla da nosim tako nesto .

Ne znam kako bi se ona osecala u njoj.

Moj ti je savet da ne uzimas ovakve haljine jer nisu za svaku priliku.

Gde bi nosila ovakvu haljinu?

Ne ne ne, nikako splavovi i klubovi. Jedan restoran gde sam bio prosle godine. Sve su devojke slicno ovako bile obucene. Ima tamo mesta i za sednje i za ples, ali lagani ples ne da sada skacemo ili tako nesto. Hocu da tamo sija, da bude najlepsa, da je svi gledaju i da svi znaju da je sa mnom. :)

Ne ne ne, nikako splavovi i klubovi. Jedan restoran gde sam bio prosle godine. Sve su devojke slicno ovako bile obucene. Ima tamo mesta i za sednje i za ples, ali lagani ples ne da sada skacemo ili tako nesto. Hocu da tamo sija, da bude najlepsa, da je svi gledaju i da svi znaju da je sa mnom. :)

Ko se to zaljubio :flert:

Prvo proveri dal zeli da ide sa tobom,mada je malo rano za to pitanje.

Back