Leteci tanjiri nad Vojvodinom?

Stvarno čudno što tema nije već ranije otvorena... u svakom slučaju

http://www.rts.rs/page/magazine/sr/.../958566/Leteći+tanjir+iznad+Fruške+gore?.html

nlo-bukovac.txt1.jpg

NLO-iznad-F.gore.txt2.jpg

:cool:
Ово је сасвим ОК.
Али ја нећу о овоме, јер кад сам се пријавио на форум поставио сам слично...
Колега је сликао неке грађевине, и касније спазио врл сличан објекат.
Па су ме људи исмијали тада.
Сада сам стари форумаш.
Сад ћу се ја смијати.
:hahaha:
Хитлеров тањирић у акцији.
:mrgreen:
Само усавршен.

A da, ebeni Bukovac, prolazim kraj njega na putu za ranč... elem, tamo narod nema pametnija posla (ne dao bog da znaju za krstaricu, vi bi ste bili amebe koliko bi oni remena provodili ovde) nego sedi pred prodavnicom i pije pivo, p ceo božiji dan. Onda im se svašta počne priviđati na nebu... :)

ne znam zasto su ljudi toliko skepticni, i uvek zele da ismeju slicne dogadjaje...
ja nisam neki pristalica tih teorija da su vanzemaljci oteli ljude i slicno,
ali mi nekako nije cudno da postoji visa inteligencija od nase...
cak verujem da su nas u proslosti davno posetili,
ni to mi nije toliko cudno ili strasno. naravno nisam neki zaludjenik,
ali samo normalno kontam da to nije nesto strasno i tabu,..

ne znam zasto su ljudi toliko skepticni, i uvek zele da ismeju slicne dogadjaje...
ja nisam neki pristalica tih teorija da su vanzemaljci oteli ljude i slicno,
ali mi nekako nije cudno da postoji visa inteligencija od nase...
cak verujem da su nas u proslosti davno posetili,
ni to mi nije toliko cudno ili strasno. naravno nisam neki zaludjenik,
ali samo normalno kontam da to nije nesto strasno i tabu,..

Naravno da su nas posetili u proslosti.

O tome ima gomila dokaza koje je crkva (narocito katolicka) vredno unistavala jer joj takva saznanja stete.

I dan danas u Vatikanu ima mnogo dokaza o tome, ali to NE SME da se saopsti javnosti.

Jebte, sveznajući Blajbić. Odakle tebi te ideje i dokazi za to što tvrdiš? Nisam baš toliki skeptik, moj um je otvoren za sve to, ali nikako za neargumentovane budalaštine koje izvlačiš iz svoje imaginacije da bi bio u centru pažnje.

Dakle, potkrepi ili dikazima ili nekim zdravorazumskim misaonim tokom, ili dedukcijom, ili nečim slišnim.
Tvrdnje tipa "to je tako i nikako drugačije" smatram wc papirom kojim se poslužim i otpremim u kanalizaciju, a autora iste smatram najobičnijom budalom.

:)

Back