Let avionom i doživljaj pri prvom putovanju

zarucnica1506Dusa

Zainteresovan član
Poruka
412
Da li ste u letu avionom imali vrtoglavicu i visok pritisak
Kako ste rešili taj zdravstveni problem ако ga je bilo.Niko mi nije rekao da ću doživeti tako nešto.Imala sam strašnu vrtoglavicu ,lupanje srca,trnci po čitavom telu,mislim da je to povezano sa fizičkim zdravstvenim problemom .Nisam kontrolisala skoro svoje zdravlje a mislim da sam pogrešila ,odavno pre leta povremeno mi se javljao bol u predelu srca i često lupanje srca ,onako samo od sebe zalupa i treperi dugo.Hemoglobin mi je hronično smanjen još iz školskih dana.Ko želi neka piše malo o tome čini mi se da niko nikad nije imao ove probleme ko ja.Volela bih da mogu da putujem i da letim a ovo stanje me stvarno zabrinulo.Inače nemam paniku i nikakve strahove od samog leta i visine.

Kako ste rešili taj zdravstveni problem ако ga je bilo.Niko mi nije rekao da ću doživeti tako nešto.Imala sam strašnu vrtoglavicu ,lupanje srca,trnci po čitavom telu,mislim da je to povezano sa fizičkim zdravstvenim problemom .Nisam kontrolisala skoro svoje zdravlje a mislim da sam pogrešila ,odavno pre leta povremeno mi se javljao bol u predelu srca i često lupanje srca ,onako samo od sebe zalupa i treperi dugo.Hemoglobin mi je hronično smanjen još iz školskih dana.Ko želi neka piše malo o tome čini mi se da niko nikad nije imao ove probleme ko ja.Volela bih da mogu da putujem i da letim a ovo stanje me stvarno zabrinulo.Inače nemam paniku i nikakve strahove od samog leta i visine.
Komercijalni avioni su obično pod pritiskom na visini od 1800 do 2400 metara, što smanjuje nivo kiseonika i vazdušni pritisak, uzrokujući uobičajene probleme poput nelagodnosti u ušima, umora i glavobolje.

Iako je bezbedno za većinu, ovo okruženje može izazvati značajne probleme za one sa postojećim plućnim ili kardiovaskularnim oboljenjima.

Pre negop letiš, idi do Kopaonika koji je otprilike na toj nadmorskoj visini pa proveri dal ti smeta.

Ма само си се препала ...
Не иди авионом, можеш и да настрадаш од стреса !

Мој ти савет !

Izbegavaš letenje avionom. Meni kafa povećava pritisak pa je izbegavam ali eto danas sam je popio i skočio je jedno vr

Ма само си се препала ...
Не иди авионом, можеш и да настрадаш од стреса !

Мој ти савет !
Hvala na ohrabrenju a kako da se vratim kući?

Back