Leptirichu Sharenichu ili Pridji blizze da te slupam

Da...ubola si...
Nechemo biti zadovoljni u srechi...
Bash na to mislim.
Desilo se svima,sigurna sam...ali neki su se bolje snashli a neki josh mlate vetrenjache.

don kihot u meni ne da...
evo, čini mi se da ćemo se ja i moj dragi pomiriti...

i obećala sam, da, ako mi da šansu da ću don kihota vezati i kad god mi dođe da mlatim leptira ja ću mlatiti njega...

E ovo si bash rekla onako...pravo. A sad zamisli da ta osoba provali...zna shta radish i ne odustaje...i ti je zovesh dodji trebash mi, a kad se priblizzi -op! Toljagu u glavu i spushtanje roletne?
Pa shta jadan chovek da uradi? Kako da prezzivi to?

pa jadan covek tu nije nista kriv..jednostavno nije do njega..vec do onog ko drzi toljagu..on mora da resi problem sa sobom..a kako? e cim saznas odgovor odma da mi javis :wink:
ako je covek dovoljno resen valjda vremenom nadje nacin da se izbori sa svojim strahovima..nekako?
naravno uz podrsku onog drugog

I onda, konachno, nakon svih tih godina chezznje i potrage, zzudnje i zzelja nadjete osobu koja vas voli.Stigli smo na cilj,i shta sad?

I onda nastaje pakao.Ta osoba pochinje da koristi vashe vreme,vasu pazznju,vashu fotelju i vash krevet...ulazi svuda,sve su granice pale....ima je u vashem mozgu i u vashem srcu...ugadja vam, misli da ste lepi i pametni...prilazi sve blizze istrazzujuchi vas...vashe ponore i tajne...izvlachi iz fioka vasheg zaborava kojeshta i zapitkuje...zahteva prilagodjavanje i promene...pomera vam nameshtaj!
Vash zzivot se raspada i vashe navike se remete.

UZZAS! Nishta vishe nije samo vashe,ni prijatelji ni roditelji.
Pravo vreme da se panichi - gde sam ja tu? pitate se.I kad zazzmurite ta napast shto pruzza ljubav vam se osmehuje...ugrozzeni ste,saterani u choshak.
Morate da se menjate a bespomochni ste jer i vi volite.
Shvatate da je tu kraj puta-mozda chorsokak-potraga je zavrshena,nashli ste svoje blago.I shta sad s njim????

Nishta vishe nije kao pre. Izgubili ste svoje nade i svoje snove jer su se ostvarili...

Kako se branite od ljubavi kad je dobijete?
Koliko vas plashi?
Kako se razlikuje od onog sto ste zamishljali?
Da li povredjujete partnera da bi ga drzzali na distanci?
Jeste li je prezziveli?
Da li Vam sex sa tom osobom slabi oshtricu u odbrani Integriteta?
Da li koristite chuvenu taktiku nalazzenja neoprostivih mana i prepreka?
Kako reagujete ako se partner brani?
:confused:[/QU[/I]

pricas o deljenju, nesto sto i jeste jedan od aspekata ljubavi. delite vreme, prijtelje, prostor, escajg i, nedaj boze, pribor za brijanje;). mislim da su granice individualne. neko jedva ceka da se steknu zajednicke navike, prijatelji, auto, dukserice..bokserice.. . nekome taj osecaj pripadanja smeta u manjoj ili vecoj meri.
delujes kao individualista uhvacen u zamku zvanu ljubav. koliko si spremna da dajes, delis, pozajmljujes i posedujes, zavisi samo od tebe. mozda bi trebalo da imas jasnije granice gde se zavrsava tvoje, a pocinje nase. i te granice su potrebne kako tebi samoj tako i drugoj strani da ne bi doslo do nepotrebnih nesporazuma.
iskreno, mislim da bi trebalo da prevazidjes te inhibicije i da se opustenije ponasas i prema sebi i prema njemu. kakvo slabljenje integriteta posle seksa, kakve distance, trazenje mana...sta ti je? zasto komplikujes? zasto se "branis od ljubavi kad je dobijes" ??
mislim da je sposobnost umeti uzivati u istoj, kao i duboko je ceniti. ajde, pipi, osmeh, udahni duboko i uzivaj malo BRE!!!

I ja sam ih tako vrachala i bila vrachana....i onda se desi opet neshto shto tumachimo kao napad, kao povredjivanje, kao razocharenje....poljulja nas i uspanichi...i onda opet dobijemo po nosu ili pustimo kandze.
I sve "greshke" se sumiraju od samog starta...bez obzira na nov pochetak...

ma samo da me pusti u svoj svet nazad...

ovog puta odlažem oklagiju...

pokušaću, daću sve od sebe...

neću da ga mlatim...

leptiri su tako krhki...

ja moram da ispravim grešku koju sam sa NJIM napravila...

evo, sada sam srećna kad mi pusti poruku da lepo spavam...

a nekad sam bila obesna kada me dočeka sa ručkom koji on antitalenat za domaćinstvo napravi...

možda ipak može da se nauči da se bude srećan u sreći

...pa kakav bi svet bio da svi budu zadovoljni i srecni...
...a i nemoguce je, jer ljudi su po prirodi destruktivni i jos sto sta (da ne kakam sad mnogo)

...daj svima sedmicu na lotou...hoce li biti sretni...?
...daj svima ljubav... hoce li biti sretni...?

neće...

ali ima ljudi koji su srećni kad dobiju sedmicu na lotou...
plitki, kažemo mi...

a, možda im samo zavidimo što uživaju u svojoj sreći

I onda, konachno, nakon svih tih godina chezznje i potrage, zzudnje i zzelja nadjete osobu koja vas voli.Stigli smo na cilj,i shta sad?

I onda nastaje pakao.Ta osoba pochinje da koristi vashe vreme,vasu pazznju,vashu fotelju i vash krevet...ulazi svuda,sve su granice pale....ima je u vashem mozgu i u vashem srcu...ugadja vam, misli da ste lepi i pametni...prilazi sve blizze istrazzujuchi vas...vashe ponore i tajne...izvlachi iz fioka vasheg zaborava kojeshta i zapitkuje...zahteva prilagodjavanje i promene...pomera vam nameshtaj!
Vash zzivot se raspada i vashe navike se remete.

UZZAS! Nishta vishe nije samo vashe,ni prijatelji ni roditelji.
Pravo vreme da se panichi - gde sam ja tu? pitate se.I kad zazzmurite ta napast shto pruzza ljubav vam se osmehuje...ugrozzeni ste,saterani u choshak.
Morate da se menjate a bespomochni ste jer i vi volite.
Shvatate da je tu kraj puta-mozda chorsokak-potraga je zavrshena,nashli ste svoje blago.I shta sad s njim????

Nishta vishe nije kao pre. Izgubili ste svoje nade i svoje snove jer su se ostvarili...

Koliko vas plashi?
Jeste li je prezziveli?
:confused:

............boze kakve ti filmove gledash ..............:roll::roll:....ja samo komedije i shvedske akcione ..........:lol:

Dano...shta je taj momak trebao da uradi da bi ti ostala? Kako bi mogao da izbegne udarce?

Kad se okrenem da odem-da me uhvati za ruku snazno i da kaze: "Maco, gde si posla? :) Znam ja sta je u tvojoj ludoj glavi, i ako izadjes na ta vrata, pozeleces da se vratis, a neces moci. :) Nemoj da se plasis, opusti se i daj nam priliku da imamo nesto najlepse."

Bla, bla, a onda bi usledio jedan dugi placljivi razgovor gde bi mi on pokazao zasto sve treba da bude tako i da je to normalno i da se on plasi i da on zeli svoje ja nazad, a onda zajedno da shvatimo da je nase MI lepse od nasih JA, itd, itd... :P

Mislim da mushkarci ovo dozzivljavaju kao uskrachivanje lichne slobode i zzivot na lancu...a odluche se za to jer je ipak lepo biti zbrinut.
A zzene...kao isto to.

iskustvo drugih ljudi koje sam upoznala nameće mi sledeću konstataciju:

muškarci beže od tog vezivanja...

a žene tome teže...

onda dođe brak, i muškarac se smiri, nedeljom gleda fudbal, brine o štekerima,
raducka u garaži...

i, kad imaju aferu... oni se vrate kući i baš retko napuštaju svoje žene zbog druge...

ne bi dali to od čega su na početku bežali nikako...

a žene... kad jednom sviju to gnezdo, kao da polude...

obrne se...

ovo me podeti i na Duška radovića

kaže, žene se udaju sa nadom da će se njihovi muškarci promeniti...
i oni to nikada ne urade...

a muškarci se žene sa nadom da će njihova draga ostati zauvek ista...
a ona se uvek promeni...

problem je u nama ženama...

nezadovoljstvom komplikujemo...

Kad se okrenem da odem-da me uhvati za ruku snazno i da kaze: "Maco, gde si posla? :) Znam ja sta je u tvojoj ludoj glavi, i ako izadjes na ta vrata, pozeleces da se vratis, a neces moci. :) Nemoj da se plasis, opusti se i daj nam priliku da imamo nesto najlepse."

Bla, bla, a onda bi usledio jedan dugi placljivi razgovor gde bi mi on pokazao zasto sve treba da bude tako i da je to normalno i da se on plasi i da on zeli svoje ja nazad, a onda zajedno da shvatimo da je nase MI lepse od nasih JA, itd, itd... :P

Mislish zaista da bi pomoglo? Verovatno zavisi koliki je zid i da li ima i minsko polje ispred i bodljikava zzica.

Koliko vas plashi?
Jeste li je prezziveli?
:confused:

Cek, cek, ako sam dospela u opisanu situaciju, to znaci da sam se usput mnogo folirala, pa voljena osoba nije uspela da skapira nista o meni. Znaci, prodala sam sve svoje da bih imala nekog pored sebe i sad kad ga imam, mene sve nervira. Ovo dvoje opisanih deluju veoma otudjeno jedno od drugog, ko da svako zivi svoj trip, umesto da je trip zajednicki. Mislim gde je tu komunikacija i kapiranje? :?

Mislish zaista da bi pomoglo? Verovatno zavisi koliki je zid i da li ima i minsko polje ispred i bodljikava zzica.

Pa, ti si rekla u temi da je to osoba koju volis i tebe voli, znaci, ako to nije dovoljno da se zajednicki prodje minsko polje i isece zica, odnosno, probije barijera, onda jbg, vreme je za neke ozbiljne razgovore sa strucnim licima... :? (ne u smislu da je neko lud, ali eto, ima problem sa vezivanjem, ima problem da ostvari nesto a zeli...)

Back