Leptirichu Sharenichu ili Pridji blizze da te slupam

Pa znash ono kao zvezde na nebu nedostizzne...a ovo na zemlji shto si stigao da nadjesh sigurno nije tako sjajno...mora da mu neshto fali...kraj potrage -kraj uzvishenosti-ili da bolje kazem : Kad pomeshash potragu sa objektom potrage.

Ili: Ne daj bozze da stignemo gde smo poshli.

preusmeris potragu na druge oblasti zivota?
ne znam..jos uvek nisam stigla tamo gde sam posla :-)

Ne znam... Nisam bas bila u toliko oooozbiljnoj vezi... Mozda i bih, da nisam decka s kojim sam bila 3 godine iskljucivala iz mnogih planova, zanemarivala, nikad nisam htela da kazem "mi", retko sam isla na "veselja" sa njim (svadbe, krstenja... ), zblizavala se mnogo sa njegovom rodbinom, njega dovodila u svoje drustvo, isla u njegovo... Ma, bre, Pipi, radila sam to sve sto si opisala!
Ali, ipak, mislim da nisam volela dovoljno pa sam se tako i ponasala, kao sto mislim da rece Pai Mei, ali kad budem volela stvarno, ne znam, mozda cu se prepustiti, kao sto kazu Lady i Scary. ;)
Mada... Volim da imam svoje JA, ne znam, volim da mnoge stvari radim sama, volim da budem slobodna, ne znam da li cu dozvoliti nekome da mi pridje toliko...
A to-da namerno povredjujem nekoga da bih ga odaljila, pa to je moja konstanta. :(

Dano,savrsheni metodi...iskljuchivanje iz planova,zzivota itd...osechaj da nam je sloboda-tojest JA ugrozzeno...ponekad mislim,znash, bilo ih je koje sam volela vishe,ali ih nisam pustila preko granice,i branila sam je teshkom artiljerijom. Nema veze s tim da li volish dovoljno ili ne...

što više voliš sve ih jače teraš...

i ništa se ne menja sa godinama...
kao da postaje gore

Shvatate da je tu kraj puta-mozda chorsokak-potraga je zavrshena,nashli ste svoje blago.I shta sad s njim????

...ovo o cemu govoris, nikako ne moze biti kraj puta, moze biti samo pocetak...
...pocetak davanja... mmm, lepo...

...a u svojim postovima zvucis pomalo kao stipsa...:D nemoj biti takva, cak i ako gresis
i nalazis se u corsokaku...:wink:

ali se nadas da ce on da provali i pobije svu tvoju tesku artiljeriju...
sto te vise guram od sebe to mi vise trebas :)

E ovo si bash rekla onako...pravo. A sad zamisli da ta osoba provali...zna shta radish i ne odustaje...i ti je zovesh dodji trebash mi, a kad se priblizzi -op! Toljagu u glavu i spushtanje roletne?
Pa shta jadan chovek da uradi? Kako da prezzivi to?

...ovo o cemu govoris, nikako ne moze biti kraj puta, moze biti samo pocetak...
...pocetak davanja... mmm, lepo...

...a u svojim postovima zvucis pomalo kao stipsa...:D nemoj biti takva, cak i ako gresis
i nalazis se u corsokaku...:wink:

meni baš nije zazvučala kao stipsa..

već kao neko ko deli strahove koje mnogi od nas posedujemo...

da nećemo uspeti da budemo zadovoljni u sreći

Ma, ne znam, ne volim da pisem u ovakvim temama, onda izgovaram nesto, a cim nesto izgovoris znaci da je istina! :(
Svakog momka sam oterala, desavalo mi se da u najvecoj strasti i zaljubljenosti raskinem sa momkom-razlog, ne mogu vise, nije to to, i kojekakve gluposti. Posle mi bude zao i pitam se zasto sam to uradila, ali bude kasno, naravno...

Sebe sam natripovala da ima mnogo vaznijih stvari od bliskosti i povezanosti sa nekim, i tako se ponasam godinama, ali sto sam starija, pocinjem da mislim drugacije, ali me je strah da necu moci i da se ponasam drugacije.
I u pravu si, nema veze da li volis dovoljno ili ne, pretpostavljam da je samo u pitanju strah, od kud znam, mogu samo kroz primere mog ponasanja da govorim, a sta sam tim postupcima htela da postignem, i dan danas se pitam.

Back