Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
I onda, konachno, nakon svih tih godina chezznje i potrage, zzudnje i zzelja nadjete osobu koja vas voli.Stigli smo na cilj,i shta sad?
I onda nastaje pakao.Ta osoba pochinje da koristi vashe vreme,vasu pazznju,vashu fotelju i vash krevet...ulazi svuda,sve su granice pale....ima je u vashem mozgu i u vashem srcu...ugadja vam, misli da ste lepi i pametni...prilazi sve blizze istrazzujuchi vas...vashe ponore i tajne...izvlachi iz fioka vasheg zaborava kojeshta i zapitkuje...zahteva prilagodjavanje i promene...pomera vam nameshtaj!
Vash zzivot se raspada i vashe navike se remete.
UZZAS! Nishta vishe nije samo vashe,ni prijatelji ni roditelji.
Pravo vreme da se panichi - gde sam ja tu? pitate se.I kad zazzmurite ta napast shto pruzza ljubav vam se osmehuje...ugrozzeni ste,saterani u choshak.
Morate da se menjate a bespomochni ste jer i vi volite.
Shvatate da je tu kraj puta-mozda chorsokak-potraga je zavrshena,nashli ste svoje blago.I shta sad s njim????
Nishta vishe nije kao pre. Izgubili ste svoje nade i svoje snove jer su se ostvarili...
Kako se branite od ljubavi kad je dobijete?
Koliko vas plashi?
Kako se razlikuje od onog sto ste zamishljali?
Da li povredjujete partnera da bi ga drzzali na distanci?
Jeste li je prezziveli?
Da li Vam sex sa tom osobom slabi oshtricu u odbrani Integriteta?
Da li koristite chuvenu taktiku nalazzenja neoprostivih mana i prepreka?
Kako reagujete ako se partner brani?
I onda nastaje pakao.Ta osoba pochinje da koristi vashe vreme,vasu pazznju,vashu fotelju i vash krevet...ulazi svuda,sve su granice pale....ima je u vashem mozgu i u vashem srcu...ugadja vam, misli da ste lepi i pametni...prilazi sve blizze istrazzujuchi vas...vashe ponore i tajne...izvlachi iz fioka vasheg zaborava kojeshta i zapitkuje...zahteva prilagodjavanje i promene...pomera vam nameshtaj!
Vash zzivot se raspada i vashe navike se remete.
UZZAS! Nishta vishe nije samo vashe,ni prijatelji ni roditelji.
Pravo vreme da se panichi - gde sam ja tu? pitate se.I kad zazzmurite ta napast shto pruzza ljubav vam se osmehuje...ugrozzeni ste,saterani u choshak.
Morate da se menjate a bespomochni ste jer i vi volite.
Shvatate da je tu kraj puta-mozda chorsokak-potraga je zavrshena,nashli ste svoje blago.I shta sad s njim????
Nishta vishe nije kao pre. Izgubili ste svoje nade i svoje snove jer su se ostvarili...
Kako se branite od ljubavi kad je dobijete?
Koliko vas plashi?
Kako se razlikuje od onog sto ste zamishljali?
Da li povredjujete partnera da bi ga drzzali na distanci?
Jeste li je prezziveli?
Da li Vam sex sa tom osobom slabi oshtricu u odbrani Integriteta?
Da li koristite chuvenu taktiku nalazzenja neoprostivih mana i prepreka?
Kako reagujete ako se partner brani?