Lepotice koje umisljaju da su ruzne

Zasto toga ima?
zbog toga sto:
im mediji kreiraju neke verzije idealne lepote,za koju moras da se pomucis da bi uopste imao a ranije su zene bile manjeopsednute sa kojim kilom visa i ostaim glupostima...
zbog drugarica ili majki koje s opsednute lepotom,ili ih kritikuju...

Jedna zena mi je to pricala, koja me ne bi lagala, da je neka druga zena koja je stvarno ono ljepuskasta mislila za sebe da je bas bas bas bas ruzna...
****lepotajeu ocima posatraca....meni moja sestraod tetke ima lepu i zanimljivu facu a njoj smeta stoj joj nos nije ravan a meni bas zato dajeneki smek one grcko/rimske lepote.:)
al imai riba koje su bas iskompleksirane al to su vec tezi poremecaji tipa anoreksicarke..*****

I sto vam znaci kad vam neko kaze "Lepa si" ako vi to i same znate,
****svaka osoba voli da je hvale,dal je to za nesto obicno ili za nesto u sta je ulozen trud nebitno ljudi to vole..pohvala znaci da si dobar u necemu da si uspesan...a dr razlog zenski jeste jer se onda oseti privlacno i znacajno onome ko upucuje kompliment*****

zar nije bolje kad vam neko objasni zasto misli da ste lijepa, sto mu se najvise svidja kod vas, ili kojim redosledom, koliko ste blizu velicinom sise onome sto on smatra da je ideal velicine sise... cemu ti komplimenti kratko i jasni "lepa si" kad to i sama zna zena valjda? Da li bas zbog toga sto neke nisu svjesne da su lijepe?
......

Zasto toga ima? Jedna zena mi je to pricala, koja me ne bi lagala, da je neka druga zena koja je stvarno ono ljepuskasta mislila za sebe da je bas bas bas bas ruzna... I sto vam znaci kad vam neko kaze "Lepa si" ako vi to i same znate, zar nije bolje kad vam neko objasni zasto misli da ste lijepa, sto mu se najvise svidja kod vas, ili kojim redosledom, koliko ste blizu velicinom sise onome sto on smatra da je ideal velicine sise... cemu ti komplimenti kratko i jasni "lepa si" kad to i sama zna zena valjda? Da li bas zbog toga sto neke nisu svjesne da su lijepe?

kod nas to zovu preserava.nje :roll:

Back