Lepotice koje umisljaju da su ruzne

Generalno ne volim komplimente,,ni da ih dobijam ni da ih dajem.Postoje suptilniji nacini da se to pokaze.

Zna li se pouzdano koji su to nacini ? :cistinaocare:
:mrgreen:

@tema
Pa ja mislim da te lepotice umisljaju da su ruzne da se ne bi razocarale slucajno u svoju lepotu.Pa ovako same sebe malo spustaju,jer onda moze ici samo prema gore,ne zele da se srozaju.Zene znaju da imaju svakakve glupave odbrambene mehanizme,pa uglavnom je to i slucaj s ovim "nesvesnim lepoticama".Sto se tice ovih koje to rade da bi bile u centru paznje i da im laskali to mi je vec malo podmuklo,takima fali neka daska sigurno,cak su mi draze one arogantne koje ni ne dovode u pitanje svoju lepotu,nema tog nepotrebnog proseravanja.

P.S. Ne znam sto me ovaj smajli :cistinaocare: podseca na Vucica .

P.S. Ne znam sto me ovaj smajli :cistinaocare: podseca na Vucica .
:hahaha:
Jedna mi jednom rece "pa dobro, mobilni lose slikaju, i ja na neku sliku ispadnem ruzna" fora je sto je ona pod ljepotom podrazumijevala ljepotu tijela i nista vise, a pod ljepotom tijela velicinu znamo vec svi cega, a ustvari je imala ruzno tijelo a prelijepo lice, pa se cudim kako je mogla da kaze da je na neku sliku ispalo da joj je ruzno tijelo kad to na svaku ispada (osim ako su nekome ruzno oblikovane sise skoro vece od 5ipo lijepe uz kombinaciju krivih nogu, izvinite sto sam pominjao rijec sise dame...)

pa sta ima da umisljaju ili ne, valjda zene nekako gledaju da deluju OK pa onda nekakva okolina procenjuje da li su lepotice ili nisu, ako su ok tj "normalne" nece reci da su ruzne ali mozda nece imati taj neki nad-epitet
mada i to varira gde se krecu, osim mozda nekih koje su svuda nekako izuzetne
mada postoji valjda i seksepil to je mozda nesto drugo

Zamisli sada razgovor tipa : E, ti si meni lepa, zato što veličina tvoje sise, je, po meni, najbliža onoj savršenoj koju ja imam u svojoj glavi. Trenutno ne mogu da zamislim devojku, kojoj bi to rekao, a da ne dobijem žešči šamar, ili, u najboljem slučaju, šamar :)
Možda su žene srećne kada im kažeš da su lepe zato što joj, na taj način, nisi iskazao plodove svoje preverzne mašte, pa si uspeo da se suzdržiš da ne kažeš nešto odvratno, a da joj ipak pokažeš da ti se sviđa :)
Pa i ja bi bio srećan da meni žene svaki dan govore da sam lep, zašto žene ne bi bile srećne kad čuju da su lepe? Ko ne voli da čuje da je lepa ili lep?

pa sta ima da umisljaju ili ne, valjda zene nekako gledaju da deluju OK pa onda nekakva okolina procenjuje da li su lepotice ili nisu, ako su ok tj "normalne" nece reci da su ruzne ali mozda nece imati taj neki nad-epitet
mada i to varira gde se krecu, osim mozda nekih koje su svuda nekako izuzetne
mada postoji valjda i seksepil to je mozda nesto drugo
treba da zena sama procijeni, a ne da okolina procjenjuje umjesto nje i za nju.

pa ono to su sad taktike i vestine u komunikaciji koje smo svi nekad skloni da zahebemo
sto bi bilo kome govorio bilo sta

- - - - - - - - - -

pa to nije bitno jer se ti nekom svidjas ili ne, mozda nekom zelis da se svidjas a nekom ne zelis

- - - - - - - - - -

ok ona kaze "ruzna sam"
ti kazes "ne, lepa si"
- ti procenjujes za nju

Zamisli sada razgovor tipa : E, ti si meni lepa, zato što veličina tvoje sise, je, po meni, najbliža onoj savršenoj koju ja imam u svojoj glavi. Trenutno ne mogu da zamislim devojku, kojoj bi to rekao, a da ne dobijem žešči šamar, ili, u najboljem slučaju, šamar :)
Možda su žene srećne kada im kažeš da su lepe zato što joj, na taj način, nisi iskazao plodove svoje preverzne mašte, pa si uspeo da se suzdržiš da ne kažeš nešto odvratno, a da joj ipak pokažeš da ti se sviđa :)
Pa i ja bi bio srećan da meni žene svaki dan govore da sam lep, zašto žene ne bi bile srećne kad čuju da su lepe? Ko ne voli da čuje da je lepa ili lep?
A ko je tebi rekao da ja automatski za zenu sa savrsenim sisama mislim da je lijepa? ja mogu da je okarakterisem kao jako ruznu, i mnogo je ruznih sa savrsenim sisama. aA o sisama mozes da pricas sa zenom koju malo bolje poznajes a da uopste ne dobijes samar nego nesto pozitivno. Mada samo pod uslovom da si joj prvo rekao sta mislis o njenom licu (da si joj to u proslosti rekao)

pa ima ljudi koji se skroz plasticno izoperishu? evo meni pada sher na pamet
sta bi bilo da se nije operisala? pa verovanto bi i dalje mogla da peva, verovatno bi nasla tipa, mozda bi bila popularna
eto ona je resila da bude to sto je ispala

mislim da je velika stvar ko moze sebe da istrpi i da ga okolina voli

A ko je tebi rekao da ja automatski za zenu sa savrsenim sisama mislim da je lijepa? ja mogu da je okarakterisem kao jako ruznu, i mnogo je ruznih sa savrsenim sisama. aA o sisama mozes da pricas sa zenom koju malo bolje poznajes a da uopste ne dobijes samar nego nesto pozitivno. Mada samo pod uslovom da si joj prvo rekao sta mislis o njenom licu (da si joj to u proslosti rekao)
Ti si sam rekao da treba da objasnimo ženi zašto nam je lepa, a onda si pomenuo veličinu sisa.
Ja nisam napisao da ne možeš razgovarati sa ženom o grudima, a da ne dobijaš šamar. Napisao sam da bi dobio šamar ukoliko bi joj se obratio na takav način.

Ti si sam rekao da treba da objasnimo ženi zašto nam je lepa, a onda si pomenuo veličinu sisa.
Ja nisam napisao da ne možeš razgovarati sa ženom o grudima, a da ne dobijaš šamar. Napisao sam da bi dobio šamar ukoliko bi joj se obratio na takav način.
A ja to nisam znao... hvala sto si mi objasnio... SLUSAJ decko: ja zeni mogu reci zasto mi je lijepa a da ne spominjem nijedan dio tijela, osim lice i samo to da li ima lijepo ili ruzno tijelo (a da ne ulazim u detalje), ili ni lijepo ni ruzno, za pocetak, pa poslije kad se opustimo mogu da joj pricam i o tome. Ali necu da ti kazem da li radim tako, rekao sam samo da se i tako moze, a moze se na jos nacina...

A ja to nisam znao... hvala sto si mi objasnio... SLUSAJ decko: ja zeni mogu reci zasto mi je lijepa a da ne spominjem nijedan dio tijela, osim lice i samo to da li ima lijepo ili ruzno tijelo (a da ne ulazim u detalje), ili ni lijepo ni ruzno, za pocetak, pa poslije kad se opustimo mogu da joj pricam i o tome. Ali necu da ti kazem da li radim tako, rekao sam samo da se i tako moze, a moze se na jos nacina...

U, baš mi je žao što sam ostao uskraćen za tako dragocenu informaciju. Toliko mi je žao, da me zabole uvo.

Zasto toga ima? Jedna zena mi je to pricala, koja me ne bi lagala, da je neka druga zena koja je stvarno ono ljepuskasta mislila za sebe da je bas bas bas bas ruzna... I sto vam znaci kad vam neko kaze "Lepa si" ako vi to i same znate, zar nije bolje kad vam neko objasni zasto misli da ste lijepa, sto mu se najvise svidja kod vas, ili kojim redosledom, koliko ste blizu velicinom sise onome sto on smatra da je ideal velicine sise... cemu ti komplimenti kratko i jasni "lepa si" kad to i sama zna zena valjda? Da li bas zbog toga sto neke nisu svjesne da su lijepe?

ili su iskompleksirane ili jednostano zaHebavaju, oće da im se stalno priča kako su lepe.

malo je zena koje misle stvarno da su lepe, cak i najlepse zene imaju neke komplekse, a te sto su utripovane da su neke ribe uglavnom su retardusi
1606926_607572032646632_515897075_n.jpg

pft kako mozes poreci ovoliku preljepost

uostalomneznamolisvi daje ljepota uoku posmatratcha
1463895_624294877641014_822359483_n.jpg

Ne briga, ali valjda treba znati za sebe koliko si lijep tj. koliko nisi zbog toga sto ces onda bolje razumjeti neke izjave nekih ljudi, ili neke neizjave tj. precutkivanja. Kao i to ko je hrabar a ko ne, jer malo ko se usudjuje da prilazi lijepim zenama. Na primjer, kada muskarac zeni koja je lijepa, bila mu ona i drugarica, ne opise svoju opacaranost njenim izgledom, to znaci da joj nije prijatelj. Zato zena treba da zna da li je lijepa, ima i jos razloga osim tog mozda al ja mozda ne bih o tome...

Nisi u pravu za to.Muskarci prilaze lepim zenama,jos kako!Samo sto je problem sto muskarci tim lepim zenama prilaze na isti nacin kao onim,da kazem,manje lepim.Dakle to nije dovoljno jer one to uopste i ne primecuju.
Lepa zena taj kompliment "lepa si" shvata i isto kao kad bi neko meni rekao "imas crnu kosu".Znaci ne kao kompliment vec kao konstataciju,nesto sto se podrazumeva,a to je u sustini nista.Ona to i ne shvata kao flert jer ona je i te kako svesna svoje lepote i svog izgleda i zato smatra da ona zasluzuje vise.Njoj reci da ima lepo lice,telo,kosu,oci,osmeh bi bilo isto kao to reci nekoj stolici.

I te sto povremeno trabunjaju kako su ruzne i debele a veoma su svesne da to nije istina,samo traze malo hrane za svoj ego i eventualno malo komplimenata cisto da vrate samopouzdanje kada im padne i kada im neki opaki dasa "slomije srce".

Zasto toga ima? Jedna zena mi je to pricala, koja me ne bi lagala, da je neka druga zena koja je stvarno ono ljepuskasta mislila za sebe da je bas bas bas bas ruzna... I sto vam znaci kad vam neko kaze "Lepa si" ako vi to i same znate, zar nije bolje kad vam neko objasni zasto misli da ste lijepa, sto mu se najvise svidja kod vas, ili kojim redosledom, koliko ste blizu velicinom sise onome sto on smatra da je ideal velicine sise... cemu ti komplimenti kratko i jasni "lepa si" kad to i sama zna zena valjda? Da li bas zbog toga sto neke nisu svjesne da su lijepe?

Takve jos nisam sreo vec obratno - ruzne koje umisle da su lepe.

Back