lepotica se skida pred 26 godina starijim pevačem i ŠOKIRA sve: zaveo je kad je imala samo 18, a i danas su ludi jedno za drugim!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
77.209
Italijanski operksi pevač Andrea Bočeli i njegova druga supruga Veronika Berti zaljubljeni su kao i prvog dana. Provokativne fotografije sa njihovog odmora potvrđuju da ne mogu jedno bez drugog.

Vlasnik jednog od najlepših glasova na svetu, italijanski tenor Andrea Bočeli (64) trenutno uživa u društvu supruge Veronike Berti (39) na luksuznoj jahti.

Iako na jahti vlada porodična atmosfera, sudeći po paparaco fotografijama zabeleženim pre nekoliko dana, Bočeli i Veronica ponekad ne mogu da obuzdaju strasti i ponašaju se kao na početku veze.

Snimljeni su kako jedno drugo masiraju na jahti, skidaju se jedno pred drugim, a paparaci su fotografisali Veroniku kako skida kupaći suprugu dok se penje na jahtu.

Inače, Andrea je Veribujz zaveo kada je imala 18 godina, a on 44! Razlika između partnera je 26 godina. Oboje su priznali da su odmah pri upoznavanju shvatili da su stvoreni jedno za drugo i odmah su prvu noć proveli zajedno u hotelu.

Par se upoznao 2002. na jednoj zabavi, a Bočeli se ubrzo nakon toga, iste godine, razveo od prve supruge Enrice Cenzatti.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

1688852058854.png

Italijanski operksi pevač Andrea Bočeli i njegova druga supruga Veronika Berti zaljubljeni su kao i prvog dana. Provokativne fotografije sa njihovog odmora potvrđuju da ne mogu jedno bez drugog.

Vlasnik jednog od najlepših glasova na svetu, italijanski tenor Andrea Bočeli (64) trenutno uživa u društvu supruge Veronike Berti (39) na luksuznoj jahti.

Iako na jahti vlada porodična atmosfera, sudeći po paparaco fotografijama zabeleženim pre nekoliko dana, Bočeli i Veronica ponekad ne mogu da obuzdaju strasti i ponašaju se kao na početku veze.

Snimljeni su kako jedno drugo masiraju na jahti, skidaju se jedno pred drugim, a paparaci su fotografisali Veroniku kako skida kupaći suprugu dok se penje na jahtu.

Inače, Andrea je Veribujz zaveo kada je imala 18 godina, a on 44! Razlika između partnera je 26 godina. Oboje su priznali da su odmah pri upoznavanju shvatili da su stvoreni jedno za drugo i odmah su prvu noć proveli zajedno u hotelu.

Par se upoznao 2002. na jednoj zabavi, a Bočeli se ubrzo nakon toga, iste godine, razveo od prve supruge Enrice Cenzatti.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Pogledajte prilog 1374765
Ovakav tekst mogu samo Kurir i Žena blic da objave...

Pa ček, jel on slijep? Šta ima veze onda kakva se ženska skida pred njim :)
Osjecaj je bitan. Nije isto primjerice kada u ruku primis sisu, a ruka ti se nalazi u tom slucaju malo ispod vrata ili kad uhvatis za sisu, a ona se nalazi skoro kod pupka :rotf:
Nisam seksista samo mi je to bila prva misao.

Sve je to lepo... bez obzira na moju sklonost crnom humoru...Nego, uvek se u takvim nekim pričama zapitam šta je istina.
Čovek u meni odbija onu ružnu pomisao, a onda se obično zapitam jesam li uopšte čovek, jer uvek postavim sebi pitanje - šta bih i kako postupila ja.
Odgovor mi se ne dopadne uvek, ali je bar iskren.
Neverovatnija "lepa" priča od ove mi je ljubavna priča Nika Vujičića.
Ako u tim lepim, ljubavnim pričama ima samo kap, makar one najobičnije, ljudske ljubavi...kapa dole.
Zašto obični, nepoznati, mali smrtnici ne mogu imati jednu takvu lepu priču u svom životu...

A nisam htela biti ozbiljna.Praštajte :)

Back