- Poruka
- 361.200
Ne verujem da je ovo stvarno ali je prakticno za ženu koja ima trojke inace je estetski odbojno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"a šta imam ja od tog, kad mi nije dao bog..."Eto ubila se za @ljubota
Šta želiš? Zelenog ili smijeh?"a šta imam ja od tog, kad mi nije dao bog..."
IMA 3 DOJKE i u njene neobične grudi ZURE I MUŠKARCI I ŽENE
Pogledajte prilog 1621977
Jedna Amerikanka postala je planetarna senzacija zbog retkog fenomena sa kojim je rođena.
Naime, ova devojka ima tri dojke, sa čime se suočava samo 1% svetske populacije.
Ova 26-godišnjakinja je retku pojavu iskoristila da se proslavi na društvenim mežama - i sva
je prilika da je u tome uspela.
Pogledajte prilog 1621979
Kensli Pop trenutno na Instagramu prati skoro 30.000 ljudi, ali se njene objave često mogu
videti i na drugim digitalnim platformama, kao što je X (nekadašnji Tviter) ili Redit.
Shvativši da će zbog svog izgleda i neobične pojave, koja se stručno naziva polimastija,
privući poglede, interesovanje, pa sukcesivno i novac - jer što veću publiku ima, više će
zarađivati od plasiranja sadržaja na različitim mrežama - mlada Amerikanka je počela
gotovo svakodnevno da objavljuje razgolićene fotografije na kojima su u prvom planu
njene grudi.
Pogledajte prilog 1621980
U komentarima joj pišu da je savršena i savetuju je da bi trebalo da otovri OnlyFanas profil,
a interesantno je da ona sebe naziva "plavokosim anđelom".
Izvor: sa neta
Šta kažete drugari na ovo?
za levu ruku
desnu ruku
i usta
prakrticna devojka
ja lepo kažem: Čeri paradajz napravljen 1975-te u izraelskoj GMO laboratoriji a vi "sladak je sladak je"Ne verujem da je ovo stvarno ali je prakticno za ženu koja ima trojke inace je estetski odbojno
a el ima treće*?Šta želiš? Zelenog ili smijeh?
Imaa el ima treće*?
Bolje nego dve pi.čkeSvi momci stanu, ne veruju ocima,
Tri grudi pred njima, skoro kao u snovima.
Nije rec o nekoj u šali,
kod nje nista ne fali