Lepote Srbije ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Југ Богдан

Domaćin
Banovan
Poruka
4.065
Ja te ne mrzim, ali moram da pitam KOME TAČNO upućuješ ovu temu?

Ona je mulj i slika nemoći kzv.prosvetitelja poznatih kao šupljih demokrata koji su, evo, već jeanaest godina na vlasti.

Srbiju su ostavili u glibu, dok ne o kuratosti, već o boolji vode brigu.
I to sem pešovanske samo o svojoj.

Tema je glupa do bola.
I jos nosi naziv "Lepote Srbije"!?!?
Iz svega izvlacim zakljucak da Neznanko sela niti livade nije video.

oklop

Aktivan član
Poruka
1.226
Та емисија, изгледа, прави само такве прилоге, о неким несретницима, по врховима планина, вукојебинама, без струје, воде, без икаквих средстава за живот...

Та емисија је једина ствар која вреди на РТС-у.

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.398
Iz svega izvlacim zakljucak da Neznanko sela niti livade nije video.
Kako nije video?A odakle pase travu?
4958879.jpg

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
Ja te ne mrzim, ali moram da pitam KOME TAČNO upućuješ ovu temu?

Ona je mulj i slika nemoći kzv.prosvetitelja poznatih kao šupljih demokrata koji su, evo, već jeanaest godina na vlasti.

Srbiju su ostavili u glibu, dok ne o kuratosti, već o boolji vode brigu.
I to sem pešovanske samo o svojoj.

Ovo je kritika ovih SRBA koji misle da su prvo oni nastali, tek onda paramecijumi, Amebe, i ostale bakterije..
Upućen je onima koji mrze Turke, a da njih ovde nije bilo, Srbija bi i 2010 išla po NJIVAMA i livadama.
Eto, je l' dosta, ili da nas nagrdjujem još ?

bagzzi

Poznat
Poruka
8.618
Ovo je kritika ovih SRBA koji misle da su prvo oni nastali, tek onda paramecijumi, Amebe, i ostale bakterije..
Upućen je onima koji mrze Turke, a da njih ovde nije bilo, Srbija bi i 2010 išla po NJIVAMA i livadama.

болдовано- У животу нисам чуо већу глупост! Да је било среће да турци нису ни долазили! Де ти се мани мало тог вазелина и остлих помагала па књигу у шаке да обновиш историју пошто очигледно немаш појма!

Милунка Савић

Buduća legenda
Poruka
36.021
Та емисија је једина ствар која вреди на РТС-у.
Та емисија доиста приказује неке ствари врло занимљиве, и помало језиве, да не поверујеш да то постоји. И добро је што указује на неке ствари.

Али, након свега, човек се упита: а, која је ту она скривена сврха приче?

Да ли да нам поручи, како, у ствари, ми не треба да се бунимо, јер у поређењу с тим примерима, живимо одлично?
:think:

ПАПРИКАРИУС

Elita
Banovan
Poruka
20.851
Та емисија доиста приказује неке ствари врло занимљиве, и помало језиве, да не поверујеш да то постоји. И добро је што указује на неке ствари.

Да ли да нам поручи, како, у ствари, ми не треба да се бунимо, јер у поређењу с тим примерима, живимо одлично?

НЕ ЛУПЕТАЈ!

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497

Hm, pa kako za koga, evo za ovog nesrećnika JUGA od BOGDANA onaj novinar STANKOVIĆ je najveći izdajnik, prikazuje u emisijama kakvo smo mi bedno društvo, država u celini. a ima li većeg izdajnika koji odaje tajne kakva smo mi beda ? Nema cenim.

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
болдовано- У животу нисам чуо већу глупост! Да је било среће да турци нису ни долазили! Де ти се мани мало тог вазелина и остлих помагала па књигу у шаке да обновиш историју пошто очигледно немаш појма!

Tako je to, kad si se rodio pre neki minut, pa si tek sad progledao...sve ti glupo, jer ne vidiš sebe ...

kruskica...ca

Iskusan
Banovan
Poruka
5.489

moram da razmislim šta da ti odgovorim.

ja ne vidim svrhu napadati bilo koga ko ni o čemu ne odlučuje

volim da napadam bitne. to mi je baš gušt da im ebem milu mamu, posebno kada sam u pravu. jer, ebo turke i amebe i one koji se na njih lože.

o nama odlučuju neki drugi, mašna, tašna i kravata.
licemer i prodana duša

kruskica...ca

Iskusan
Banovan
Poruka
5.489
A vampira si danas poslao na jednodnevni odmor? ili mu je još rano? Nije portirima lako. Ni slučajno.U svakom slučaju.
I ne smaraj ljude Papriko.

Volim Neznanka, jer da vidiš, ima mooda i stav.
Kao Eremita, kao Strela, kao Jom, kao Blajbi, kao Grof, i kao onaj engleski grof što pada na Katrin, kao Laci, kao Bilja, kao Milunka, kao Sofija, kao nenadjebiv Lord, ili kao Dada, kao onaj što ispija kafe dok mu ja ladno sisam krv, kao toliki, jer ima ovde i ljudi.

Čovek je neko ko zaista zna KO JE i ŠTA JE ONO za šta se zalaže. Apsolutno je nebitno što su, slučajnim uzorkom, ali NEPOGREŠIVO, baš dotični izabrani mada NA suprotnoj strani.
Pametni menjaju svet, na bolje i gore. Tupi ga samo zaseravaju. Tako je to.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.