- Poruka
- 4.065
Tema je glupa.
Molim moderatore da stave katanac.
Molim moderatore da stave katanac.
A bogami videla si koleginice, post o našoj kuratosti je izazvao više pažnje od zemljotresa u Kraljevu i opšte propasti standarda gradjana.
Jes' pa da me mrzite još više...
Ja te ne mrzim, ali moram da pitam KOME TAČNO upućuješ ovu temu?
Ona je mulj i slika nemoći kzv.prosvetitelja poznatih kao šupljih demokrata koji su, evo, već jeanaest godina na vlasti.
Srbiju su ostavili u glibu, dok ne o kuratosti, već o boolji vode brigu.
I to sem pešovanske samo o svojoj.
Та емисија, изгледа, прави само такве прилоге, о неким несретницима, по врховима планина, вукојебинама, без струје, воде, без икаквих средстава за живот...
Kako nije video?A odakle pase travu?Iz svega izvlacim zakljucak da Neznanko sela niti livade nije video.
Ih...na nju sam vec morao da naletim ovde na forumu....vidim razni PR-ovi je ovde provlace po temama, uglavnom blateci je...ali avaj reklama je reklama...![]()
Kako nije video?A odakle pase travu?
![]()
Ja te ne mrzim, ali moram da pitam KOME TAČNO upućuješ ovu temu?
Ona je mulj i slika nemoći kzv.prosvetitelja poznatih kao šupljih demokrata koji su, evo, već jeanaest godina na vlasti.
Srbiju su ostavili u glibu, dok ne o kuratosti, već o boolji vode brigu.
I to sem pešovanske samo o svojoj.
Sad si odjednom postao Srbin, kad je kuratost u pitanju...![]()
Ovo je kritika ovih SRBA koji misle da su prvo oni nastali, tek onda paramecijumi, Amebe, i ostale bakterije..
Upućen je onima koji mrze Turke, a da njih ovde nije bilo, Srbija bi i 2010 išla po NJIVAMA i livadama.
Eto, je l' dosta, ili da nas nagrdjujem još ?
Та емисија доиста приказује неке ствари врло занимљиве, и помало језиве, да не поверујеш да то постоји. И добро је што указује на неке ствари.Та емисија је једина ствар која вреди на РТС-у.
Та емисија доиста приказује неке ствари врло занимљиве, и помало језиве, да не поверујеш да то постоји. И добро је што указује на неке ствари.
Али, након свега, човек се упита: а, која је ту она скривена сврха приче?
Да ли да нам поручи, како, у ствари, ми не треба да се бунимо, јер у поређењу с тим примерима, живимо одлично?
![]()
Та емисија доиста приказује неке ствари врло занимљиве, и помало језиве, да не поверујеш да то постоји. И добро је што указује на неке ствари.
Али, након свега, човек се упита: а, која је ту она скривена сврха приче?
Да ли да нам поручи, како, у ствари, ми не треба да се бунимо, јер у поређењу с тим примерима, живимо одлично?
![]()
НЕ ЛУПЕТАЈ!
болдовано- У животу нисам чуо већу глупост! Да је било среће да турци нису ни долазили! Де ти се мани мало тог вазелина и остлих помагала па књигу у шаке да обновиш историју пошто очигледно немаш појма!
Alo telcu, ko si ti da na mojoj temi nekom kažeš da ne lupa a ?
Idi u štalu i pokupi balege, i ne razmazuj ih po forumu, je l' ti jasno ?
Alo telcu, ko si ti da na mojoj temi nekom kažeš da ne lupa a ?
Idi u štalu i pokupi balege, i ne razmazuj ih po forumu, je l' ti jasno ?
Ovo je kritika ovih SRBA koji misle da su prvo oni nastali, tek onda paramecijumi, Amebe, i ostale bakterije..
Upućen je onima koji mrze Turke, a da njih ovde nije bilo, Srbija bi i 2010 išla po NJIVAMA i livadama.
Eto, je l' dosta, ili da nas nagrdjujem još ?
Kažu meštani da ovo mesto bi trebalo da bude turistička atrakcija, rekao bih i da jeste.
A bogami videla si koleginice, post o našoj kuratosti je izazvao više pažnje od zemljotresa u Kraljevu i opšte propasti standarda gradjana.
E to ti je ženski polni organ koji misli da ume da peva. I voli da se slika.![]()
Autor teme je zlonamerni srbomrzac , koji pati sto nije slovenac , koji se ozenio arabljankom sa feredzom .