- Poruka
- 19.005
Vrhunska muška lepota...
Žene su ih obožavale...
Žene su ih obožavale...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo za Mik Džegera i Belmonda ( a ima ih još ružnih, hahahah) potpuno razumem... I ja spadam u žene koje više volenije bitna njihova lepota vec to sto su uspesni. Zene su ludovale za jednim manijakom ko sto je Mik Dzeger, i Belmondo je imao ogroman uspeh kod zena, .....
U zenskim ocima je najvaznije da si uspesan, sto automatski podrazumeva dubok dzep. Komsija mi je jedan decko, alijas Bred Pit al nema uspeha kod zena iako je komunikativan. Nije popularan jer je niko i nista.........a da ga holivudski agenti primete, za par meseci pola planete bi bilo zaljubljeno u njega , cak bi i njegove komsinice u tom slucaju primetile da je zgodan decko.
E kod nas muskaraca je drugacije. Kada nam je neka dama lepa , lepa nam je i to ne krijemo pa taman da je i higijenicarka u Merkatoru.
Nema...Nema Gregorija...
Pogledajte prilog 1376728
Pogledajte prilog 1376730
A ni Klifta..
I nema Bogija...Wtf?
Pogledajte prilog 1376733
Sve klinke su bile zacopane u Voren Bitija kada su ga gledale u filmu "Sjaj u travi"
Ziva istina, komercijalizacija necega dize u nebesa.nije bitna njihova lepota vec to sto su uspesni. Zene su ludovale za jednim manijakom ko sto je Mik Dzeger, i Belmondo je imao ogroman uspeh kod zena, .....
U zenskim ocima je najvaznije da si uspesan, sto automatski podrazumeva dubok dzep. Komsija mi je jedan decko, alijas Bred Pit al nema uspeha kod zena iako je komunikativan. Nije popularan jer je niko i nista.........a da ga holivudski agenti primete, za par meseci pola planete bi bilo zaljubljeno u njega , cak bi i njegove komsinice u tom slucaju primetile da je zgodan decko.
E kod nas muskaraca je drugacije. Kada nam je neka dama lepa , lepa nam je i to ne krijemo pa taman da je i higijenicarka u Merkatoru.
Moja prva ljubav je bio "pljunuti" Gregori Pek... Identično je hodao, smešio...Nema Gregorija...
Pogledajte prilog 1376728
Pogledajte prilog 1376730
A ni Klifta..
I nema Bogija...Wtf?
Pogledajte prilog 1376733
Voren Biti jeste bio lep.Ali meni je nešto toliko antipatično u njemu .Ne umem da objasnim.Sve klinke su bile zacopane u Voren Bitija kada su ga gledale u filmu "Sjaj u travi"
Da, ni meni se sada ne dopada...Voren Biti jeste bio lep.Ali meni je nešto toliko antipatično u njemu .Ne umem da objasnim.
A da se udajes za tog ruznog pa ti se cerka metne na ruznog oca..........eto, bas Belmonda?Ovo za Mik Džegera i Belmonda ( a ima ih još ružnih, hahahah) potpuno razumem... I ja spadam u žene koje više vole
ružne muškarce...
Kakav Bred Pit... i ostali lepotani...
al izgleda da je imao jos nesto klempavo osim klempave usi.........inace bi bila danas sa njega.Moja prva ljubav je bio "pljunuti" Gregori Pek... Identično je hodao, smešio...
Čak je bio i klempav kao Gregori, hahahh
Dovoljno da godinama patim za njim
Pa i udala sam se za ružnog!A da se udajes za tog ruznog pa ti se cerka metne na ruznog oca..........eto, bas Belmonda?
Dete ce ima ceo zivot kompleks zbog izgleda.
isit slucaj i sa mene. Hvala Bogu i moja deca su na majku.Pa i udala sam se za ružnog!
Ali su moja deca lepa na mene!
Pa dobro, mozda nije popularan u drustvu? Sve sam svoje veze imao preko nekog drustva, ako si priznat u drustvu kao alfa, isti ti je taj fazon...nije bitna njihova lepota vec to sto su uspesni. Zene su ludovale za jednim manijakom ko sto je Mik Dzeger, i Belmondo je imao ogroman uspeh kod zena, .....
I ja sam drustven covek al nije mi poznato da je neka sekla vene zbog mene ko kod Dzon Lenona. Naprotiv, neke su potezale flase i case na mene............Pa dobro, mozda nije popularan u drustvu? Sve sam svoje veze imao preko nekog drustva, ako si priznat u drustvu kao alfa, isti ti je taj fazon...
kad krenes da im pricas o rotshildu, cudi me da te ne gadjaju pistoljem s ekserima...I ja sam drustven covek al nije mi poznato da je neka sekla vene zbog mene ko kod Dzon Lenona. Naprotiv, neke su potezale flase i case na mene............
Pa zar šale uvek treba da budu na toj relaciji?al izgleda da je imao jos nesto klempavo osim klempave usi.........inace bi bila danas sa njega.
Gde nađoše Čarlija Čaplina i Jula Brinera? Elvis je bio lep kao mladić, a sa 40 katastrofa. Realno.Vrhunska muška lepota...
Žene su ih obožavale...